• VP 220721 252a

Vier je zomer in Venlo

Venlo, Arcen, Steyl

Vier je zomer in Venlo

De zomer komt er weer aan! En hoe kun je deze het beste doorbrengen? In een gezellige stad waar heel wat te doen is! Waar heb jij vandaag zin in? Geen idee? Geen zorgen, wij hebben nog wat handige tips voor je! Deze pagina zit namelijk boordevol inspiratie voor een zomerse dag te spenderen in Venlo, Arcen of Steyl. Om het wat makkelijker te maken, hebben we deze pagina opgedeeld in verschillende categorieën. Kies je categorie en ontdek Venlo!

Placeholder for Bourgondisch zc Bourgondisch zc

Bourgondisch genieten

Alles over eten en drinken tijdens een zomer in Venlo! De mooiste terrassen, de beste restaurants, producten voor een zomerse BBQ, drinkspots en waar eet je het lekkerste ijsje in de stad?

Placeholder for INSTAGRAM beeld zonder tekst 13 INSTAGRAM beeld zonder tekst 13

In de natuur

Wat zijn de top-5 natuurgebieden en mooiste parken van Venlo? Alles over de mooiste wandel- en fietsroutes en andere leuke activiteiten voor een dagje uit in de natuur!

Placeholder for INSTAGRAM beeld zonder tekst 6 INSTAGRAM beeld zonder tekst 6

Shop till you drop!

Shoppen in Venlo. Winkels voor vrouwen, mannen of kids? Of plekken waar je een leuk zomercadeau scoort of de mooiste tuinmeubelen koopt? Lees de blogs en laat je inspireren!

Placeholder for INSTAGRAM beeld zonder tekst 12 INSTAGRAM beeld zonder tekst 12

Voor de kids

Venlo heeft veel te bieden voor een geslaagde zomerse dag met de kids! Speurtochten, actief eropuit of een lekker dagje zwemmen? We delen de leukste plekken om te lunchen met de kids.

Placeholder for Cultuur zc Cultuur zc

Cultuur snuiven

Hier lees je alles over cultuur in Venlo. Persoonlijke verhalen van programmeurs in Venlo, de mooiste musea van de stad of bekijk de blog over muurschilderingen in de stad.

Placeholder for Overnachten zc Overnachten zc

Overnachten in Venlo

Overnachten aan de Maas! Ben jij een campingliefhebber of kies je toch liever voor een gezellige B&B of hotel? Lees in deze blogs alles over waar je kunt overnachten in de regio dichtbij de Maas.Locaties langs de Maas

Historische binnenstad aan de Maas

Venlo heeft een historische binnenstad met prachtige, monumentale gebouwen en pittoreske pleinen. In het eeuwenoude centrum vind je bijzondere boetiekjes, maar ook de bekende winkelketens. In de vele café’s en restaurants beleef je het bourgondische gevoel waar Venlo bekend om staat. Met de sfeervolle boulevard is Venlo de perfecte bestemming voor een gezellig dagje uit.

Lees meer over de binnenstad

Genieten in Arcen

Arcen is een toeristische parel in de gemeente Venlo. Het is een bekend knooppunt voor verschillende fiets- en wandelroutes. In het centrum vind je verschillende leuke terrassen voor een lekkere kop koffie, verkoelend ijsje of uitgebreid diner! Goed eten en drinken is hier vanzelfsprekend en er heerst een fijne sfeer. Aan activiteiten heeft Arcen genoeg te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een uitje naar de Kasteeltuinen, ontspannen in het Thermaalbad of een bezoek aan de Hertog Jan bierbrouwerij. In Arcen is van alles te beleven!

Lees meer over Arcen

Onthaasten in Steyl

Het prachtige pittoreske dorpje Steyl ligt gelegen aan de Maas ten zuiden van Venlo. Kijk je ogen uit en laat je inspireren in De Botanische Tuinen, bezoek het Missiemuseum of neem een kijkje in een van de vele kloosters in de omgeving. Kom tijdens de zomer in Limburg tot rust en bezinning in Steyl. Dit kloosterdorp is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Lees meer over Steyl