Taurus

Vandaag: 17:00 - 23:00

Bij Taurus World of Adventure beleef je verschillende avonturen voor het hele gezin, zoals het unieke Adventure Golf in vervallen tempel ruïnes, een jungle met T-Rex en geheimzinnige grotten. Maak een tijdreis door een van de 2 laserarenas Space Flight of Stargate en stap in een compleet andere tijd voor je Lasergame-battle. Met twee verschillende arenas met beide drie etages en meer dan 10 labyrinten gegarandeerd een van de spectaculairste lasergame-arenas van Europa!

Gooi een strike op een van de 10 bowlingbanen met blacklights, licht-effecten en lekker swingende muziek die zorgen voor een extra dimensie. In de Game Arcade vind je absoluut de nieuwste en coolste games en twee unieke achtbaansimulators.

Nieuw voor liefhebbers van escape rooms is Prison Island, een unieke combinatie van dit spel met het bekende Fort Boyard.

Taurus is een perfecte invulling voor een actieve middag of avond met vrienden of familie. Uiteraard heel geschikt voor teambuilding met je collega's, of gewoon een uitje met bedrijf of school. Plezier vanaf 8 jaar.

Rond je dag af met een hapje in het lounge-café, een BBQ- arrangement of een sfeervol etentje in het familierestaurant, dat de relaxte sfeer uitademt van een Spaanse haciënda.

Taurus World of Adventure, absoluut een omweg waard!

Meer informatie Reserveren

Contact

077-472 2274


Je raakt niet uitgekeken in Velden

Winkels

Drogisterij Parfumerie Seuren

Drogisterijartikelen en parfums

Placeholder for Koop Lokaal Seuren Venlo 17112023 1Koop Lokaal Seuren Venlo 17112023 1
Dienstverlening

De Heerenkapster

Voor alle mannen en jongens

Placeholder for 2019 03 VP Heeerenkapster 12019 03 VP Heeerenkapster 1
Winkels

Xie Eyewear

De etalage tot kijkkunst verheven

Placeholder for Xie thumbXie thumb
Cultuur

Limburgs Museum

Hét Cultuurhistorische museum van Limburg

Placeholder for Limburgs Museum Kidspnael 2022 Mitch van Schijndel 59Limburgs Museum Kidspnael 2022 Mitch van Schijndel 59
Winkels

Sôkkertante

De speelgoedbank van Venlo

Placeholder for Sokkertante venloSokkertante venlo
Cultuur

Missiemuseum

Museum in Kloosterdorp Steyl

Placeholder for Missiemuseum collectie SchmutzerMissiemuseum collectie Schmutzer