• Placeholder for 2019 10 VP Winkelstraten PLP 45502019 10 VP Winkelstraten PLP 4550

Oude binnenstad & Vleesstraat

Het hart van de stad

Een van de meest prominente straten van de binnenstad is toch wel de Vleesstraat. Met zijn vele winkels verbind de straat, via het centrale marktplein met het stadhuis, het zuiden van het centrum met het noorden. Vanuit de Vleesstraat loop je de kronkelige oude straten van de historische binnenstad in. De straatjes met de allerleukste speciaalzaken en bijzondere winkeltjes. En natuurlijk gezellige plekjes om te lunchen, borrelen en eten. Sla vooral de Jodenstraat, Gasthuisstraat, Klaasstraat en Parade niet over.


Verrassend leuke plaatsen


Slenteren door kronkelige straten

De Markt in Venlo, voor het prachtige stadhuis. Centraler kun je het niet hebben. Vanuit hier loop je de kronkelige straatjes in van de oude binnenstad, met de bijzondere winkeltjes en gezellige horecatentjes. Ook ben je binnen een paar minuten in het ‘nieuwe’ gedeelte van de binnenstad, de Maasboulevard. Bekende ketens en merken in overvloed.

Lees meer
Placeholder for Stadsdeel Venlo Parade headerStadsdeel Venlo Parade header

Borreltijd!


Bourgondisch genieten

Uit eten in Venlo is een feestje. Kies voor een heerlijk uitgebreid diner in een van de toprestaurants of ga voor een ontspannen en gezellige avond in een sfeervol eetcafé. Of iets wat daar tussenin zit. Er is een ruime keuze en voor ieder wat wils. Wist je dat Venlo landelijk in de top 5 staat als het gaat om culinair aanbod?

Placeholder for Restaurant Boca Venlo headerRestaurant Boca Venlo header

Groots inkopen

De Primark, H&M, The Sting, New Yorker, Sport 2000 en meer. Ketens die je vindt in de Vleesstraat en de Lomstraat, maar vooral ook aan de Maasboulevard. Voor als je zin hebt om lekker de tijd te nemen om de hele winkel door te snuffelen of als je snel even iets nodig hebt en zeker weet waar je dat kunt scoren. Ook de 2 Brüder mag hier niet ontbreken. Een supermarkt van formaat, waar onze Duitser bezoeker graag komt voor koffie, bratwurst en Belgische biertjes. Ook de versafdeling is om je ogen uit te kijken. Een bijzondere supermarktervaring.

Bekijk alle winkels
Placeholder for Primark venloPrimark venlo