Bereikbaarheid en vervoer

Per trein, bus of auto: Venlo is goed bereikbaar

Met de auto naar de stad

Venlo is prima bereikbaar met de auto,via de snelwegen A67, A73, E34 en de A74. Afritten naar Venlo Centrum en stadsdelen staan duidelijk aangegeven. Steden als Nijmegen, Eindhoven, Maastricht, maar ook Düsseldorf, Essen en Keulen liggen op minder dan een uur rijden van Venlo.

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid, verkeersdrukte, files en ongevallen kun je kijken op de pagina van de ANWB. Of kijk op VanAnaarBeter.nl voor het laatste nieuws over wegwerkzaamheden in de regio.

Kom je met de auto en wil je dicht bij de stad parkeren? Bekijk dan direct de beste parkeerplaatsen en hoe je er komt!


Met het openbaar vervoer naar Venlo


Placeholder for Station Venlo Vanessa knappenStation Venlo Vanessa knappen

Met de trein

Een van de snelste en makkelijkste manieren om naar Venlo te komen is met de trein. Intercity’s en stoptreinen stoppen op Venlo Centraal Station. Meer informatie over routes, vertrektijden en prijzen vind je op www.ns.nl, (binnenlandse reizen), www.nsinternational.nl (vanuit en naar buitenlandse bestemmingen).

Kijk ook even op www.9292.nl of, indien je vanuit of naar Duitsland wilt reizen op www.bahn.de

Met de bus

Streekbussen uit de regio rijden vaak op en neer en stoppen op Station Venlo en bij de halte vooraan in de stad waar je zo het Vleesplein en de Vleesstraat oploopt.

Met het vliegtuig

Dat Venlo een goede strategische ligging heeft blijkt uit het feit dat er binnen een straal van 50 kilometer van Venlo 3 vlieghavens te vinden zijn: Eindhoven Airport, Niederrhein (Weeze) Airport en Düsseldorf Airport. Daarnaast zijn ook Maastricht-Aachen Airport, Keulen en Brussel binnen handbereik.