IJsjes eten in Venlo

09 mei 2023

Het is warm, de zon schijnt en je struint door de mooie binnenstad van Venlo. Het enige dat ontbreekt om jouw dag perfect te maken? IJs, natuurlijk!

Vandaag is jouw geluksdag want Venlo heeft prijswinnende ijssalons (meervoud!) om jou te helpen afkoelen. Of je nu een liefhebber bent van heerlijk romig roomijs, verfrissend vers sorbetijs of een verfrissend lekker waterijsje, er is voor ieder wat wils!


Haal je ijsje bij...

Een aantal ijssalons in (Groot-)Venlo op een rijtje!

Placeholder for Ijsbar cleversIjsbar clevers

IJssalon Clevers

Bij de ijsbar van Clevers IJs naast de 2 Brüder proef je de meest uiteenlopende ambachtelijke ijssoorten. Maak je dagje uit compleet met een ‘ijsje-to-go’. Bij IJssalon Clevers in Arcen eet je de lekkerste coupes met uitzicht over de Maas.

Placeholder for TankstationTankstation

IJssalon Ut Tankstation

Ambachtelijk ijs in het oudst-bewaarde tankstation van Nederland! Geniet hier van een lekkere ijscoupe, een ijsje op de hand of bestel een kopje koffie met een heerlijke huisgemaakte bonbon van IJsco Fantastico.

Placeholder for Gino 2Gino 2

Gelateria Gino

Gelateria Gino verkoopt Italiaans ijs en is, zoals het elke Italiaan betaamt, een koffiespecialist. Van Torta al Limone tot smurfenijs, van Affogato al Café tot een heerlijke Choco-latte Bianco. Voor ieder wat wils!

Placeholder for Ice macaron chefIce macaron chef

Ice & Macaron Chef

Bij Ice & Macaron Chef vind je exclusieve macarons en ambachtelijk Limburgs schepijs met unieke Limburgse smaken waaronder kruimelpuddingvlaai en rijstepap!

Placeholder for IlgelatodianitaIlgelatodianita

Il Gelato di Anita

IJs krijg je natuurlijk in vele kleuren en smaken. Bij II Gelato di Anita in het centrum van de stad hebben ze precies dat. Bijkomend voordeel van zo'n lekker ijsje? Op hun mooie terras raak je niet uitgekeken op het winkelend publiek van de Vleesstraat en het Flujasplein dat voorbij komt.

Placeholder for Ijsco fantasticoIjsco fantastico

IJsco Fantastico

Wil je een ijsje eten aan de Maas met een prachtig uitzicht? Dan moet je bij IJsco Fantastico zijn! Perfect voor een korte stop tijdens een wandel- of fietsroute door de stad.

Wist je dat.... IJsco Fantastico sinds kort een nieuwe locatie erbij heeft op de Lage Loswal? Na een lange dag shoppen is dit een overheerlijke trakatie voor het hele gezin.