• Wintergids header hoofdpagina 1

Winter in Venlo

De leukste tips voor een winter in Venlo

Winter in Venlo

We gaan weer heerlijke wintermaanden tegemoet, en er is in Venlo genoeg te beleven! Prachtig najaarsweer, een druilerige winterdag, actief of lekker lui, honger of dorst? Deze pagina biedt gouden tips voor elk moment en elke gemoedstoestand. Dus kijk gerust rond en doe vooral waar je vandaag zin in hebt. Heel veel plezier!


Winactie - speurtocht in Venlo

HIER MOET NOG EEN ANDERE FOTO KOMEN, VAN DE BLOEMBLAADJES/HARTJES BIJ ELKAAR? (ZONDER LETTERS)

Ben jij een echte speurneus en vind je het leuk om spelletjes te spelen? Doe dan mee met onze Winter Speurtocht en win een Winter-in-Venlo cadeaupakket!

Lees meer

Natuur in Venlo

De blaadjes vallen, het wordt steeds kouder... De winter is het mooiste seizoen van het jaar. Ja toch? Strik de wandelschoenen stevig vast en geniet optimaal van al die natuurpracht.

Lees meer

Cultuur en evenementen

Venlo heeft een goed gevulde culturele agenda, van popmuziek tot lezingen en van arthouse films tot hedendaagse kunst. Genoeg te kiezen! En voor ieder wat wils!

Lees meer

Shoppen in Venlo

Van alle grote ketens tot verborgen pareltjes... In Venlo kun je shoppen tot je een ons weegt, maar we trakteren je met alle plezier op een paar bijzondere adresjes. Voor de ultieme cadeautips voor man, vrouw en kind, tot het shoppen van een top (kerst)outfit!

Lees meer

Bourgondisch Venlo

Van een exquise caffé latte tot een bedwelmend sterrendiner: bourgondisch als Venlo is, wemelt het er van de goede koffiebars, cafés en restaurants. De volgende adresjes zijn zeer smakelijk, ook als je zoekt naar heerlijke gerechten voor jouw eigen (kerst)diner.

Lees meer

Cool for kids

Er is genoeg in Venlo en omstreken te doen voor kinderen! Wil je weten wat je kunt doen in deze koude maanden? Wij zetten de leukste tips voor je op een rij!

Lees meer