Cultuur snuiven

Het historische centrum van Venlo heeft verschillende plekken waar je cultuur kunt snuiven. Er zijn diverse musea in Venlo. Lees bijvoorbeeld meer over de opening van museum van Bommel van Dam. In een andere blog laten we een aantal programmeurs aan het woord. Liever een stadswandeling met de mooiste muurschilderingen van Venlo? De stad heeft genoeg te bieden!


Van Bommel van Dam

In de zomer van 2021 heropent museum van Bommel van Dam haar deuren op een nieuwe locatie: het voormalige postkantoor aan de Keulsepoort. Wil je alvast meer weten over het museum? Lees dan deze blog!

Lees meer

Evenementen in Venlo

In Venlo valt er een hoop te beleven! Zo kun je er goed feesten, kun je genieten van een leuk optreden bij Grenswerk, eens goed lachen bij Maaspoort, en nog veel meer! Venlo is namelijk een stad vol met cultuur. Speciaal voor de zomer hebben we een lijst met evenementen die je zeker moet bezoeken als je in Venlo bent. Benieuwd? Lees dan verder!

Lees meer

Musea

Venlo heeft een keur aan musea, expositieruimtes, museumpjes, galeries en ateliertjes-achterom! Lees verder voor meer informatie en inspiratie!

Lees meer

Programmeurs van Venlo

Op deze pagina maak je kennis met vijf verschillende programmeurs uit Venlo. Zij delen een persoonlijk verhaal en vertellen over de locatie waar zij werken. Onder andere Freek en Anita van de Nieuwe Scene en Shanou van het Museum van Bommel van Dam.

Lees meer

Muurschilderingen en kunstwerken

Op deze pagina lees je meer over drie kunstwerken in Venlo. En... ontdek je Venlo op een leuke manier!

Lees meer