• Placeholder for Wintergids header hoofdpagina 1Wintergids header hoofdpagina 1

Winter in Venlo

De leukste tips voor een toffe winter in Venlo

Winter in Venlo

We gaan weer heerlijke wintermaanden tegemoet! Prachtig najaarsweer, een druilerige winterdag, actief of lekker lui, honger of dorst? Deze pagina biedt gouden tips voor elk moment en elke gemoedstoestand. Dus kijk gerust rond en doe vooral waar je vandaag zin in hebt. Heel veel plezier!

Koop lokaal online

De Rijksoverheid adviseert ons om zoveel mogelijk thuis te blijven. Om de contacten zoveel mogelijk te beperken, zijn veel winkels gesloten. Het is wel mogelijk om via Click & Collect bestellingen op te halen. Winkel daarom zoveel mogelijk online en steun de lokale ondernemers!

Ga je toch naar buiten? Houd dan rekening met de huidige maatregelen. Bekijk ook goed de website van een locatie, zodat je goed op de hoogte bent van de actuele openingstijden en regels.


Het mooiste cadeau koop je in Venlo

Placeholder for Winter Shoptips voor mannenWinter Shoptips voor mannen

Cadeautips voor hem

Benieuwd waar je de leukste cadeaus voor mannen vindt? Wij hebben enkele leuke winkels op een rijtje gezet waar je met een gerust hart (online) kunt shoppen!

Placeholder for Winter Shoptips voor vrouwenWinter Shoptips voor vrouwen

Shoptips voor haar

Van kleine boetiekjes en speciaalzaken tot aan grote ketens, in Venlo vind je de leukste dameswinkels. Wellicht is een nieuwe tas, een lekker geurtje of een mooi sieraad wel iets?

Placeholder for Winter Shoptips voor kidsWinter Shoptips voor kids

Cadeautips voor kids

Ook de kleintjes kunnen natuurlijk niet ontbreken! Venlo biedt tal van leuke winkels, ook online! Psssst... ook de Kerstman kan de volgende tips zeer goed gebruiken!


Venlose cadeaus

Koop lokaal is nu wellicht wel belangrijker dan ooit. En hoe kun je de lokale ondernemer meer steunen dan het aanschaffen van écht Venlose cadeaus? Dit zijn geschenken waar iedere Venlonaar blij van wordt!

Check de lokale cadeautips!
Placeholder for Shoptips Venlose cadeausShoptips Venlose cadeaus

Op chic voor de feestdagen

Placeholder for Shoptips feestelijke winteroutfitShoptips feestelijke winteroutfit

Feestelijke winteroutfit

Op zoek naar een nieuwe outfit voor de feestdagen? Wij hebben alvast de leukste zaken in Venlo geselecteerd waar je (online) kunt shoppen voor jouw feestoutfit! Zo zit jij te schitteren aan het kerstdiner en ga je helemaal trendy het nieuwe jaar in.

Placeholder for Winter in Venlo bourgondisch thuisWinter in Venlo bourgondisch thuis

Thuis bourgondisch genieten

Wil je graag zelf thuis aan de slag met heerlijke gerechten? Je kunt bij verschillende winkels en speciaalzaken terecht om alles te bestellen wat jij nodig hebt. Een versmarkt, winkels waar je heerlijke hapjes kunt halen, of een slager en kaasboer: de deskundige winkeliers helpen je graag!


Op pad

Natuur in Venlo

De blaadjes vallen, het wordt steeds kouder... De winter is het mooiste seizoen van het jaar. Ja toch? Strik de wandelschoenen stevig vast en geniet optimaal van al die natuurpracht.

Mooiste natuurroutes
Placeholder for Winter in Venlo natuurWinter in Venlo natuur

Bourgondisch Venlo

Nu de horeca gesloten is, kun jij voorlopig niet in de stad lunchen of dineren. Maar, niet getreurd. De horeca komt gewoon naar jou toe!

Wist je namelijk dat veel eet- en drinkgelegenheden jouw bestelling komen brengen of dat het mogelijk is om je eten af te halen? Zo hoef jij niet meer zonder je favo gerecht te zitten!

Ga naar invenlo.nl en bestel meteen!
Placeholder for Winter culinair genieten ValuasWinter culinair genieten Valuas

Voor de kids

Wil je weten wat je met kids kunt doen in deze koude maanden? Wij zetten de leukste tips voor je op een rij!

Leuk voor kids
Placeholder for Winter in Venlo leuk voor kidsWinter in Venlo leuk voor kids

Winter speurtocht

Ben jij een echte speurneus en vind je het leuk om spelletjes te spelen? Doe dan mee met onze Winter Speurtocht en win een Winter-in-Venlo cadeaupakket!

Placeholder for Winter SpeurtochtWinter Speurtocht

Blijf op de hoogte van de leukste verhalen, nieuwste hotspots en evenementen die je niet wilt missen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief