• Wintergids header hoofdpagina 1

Winter in Venlo

De leukste tips voor een winter in Venlo

Winter in Venlo

We gaan weer heerlijke wintermaanden tegemoet, en er is in Venlo genoeg te beleven! Prachtig najaarsweer, een druilerige winterdag, actief of lekker lui, honger of dorst? Deze pagina biedt gouden tips voor elk moment en elke gemoedstoestand. Dus kijk gerust rond en doe vooral waar je vandaag zin in hebt. Heel veel plezier!

Koop lokaal online

De Rijksoverheid adviseert ons om zoveel mogelijk thuis te blijven, ook tijdens de feestdagen. Om de contacten zoveel mogelijk te beperken, zijn veel winkels gesloten. Winkel daarom zoveel mogelijk online en steun de lokale ondernemers! Ga je toch naar buiten? Houd dan rekening met de huidige maatregelen. Bekijk ook goed de website van een locatie, zodat je goed op de hoogte bent van de actuele openingstijden en regels.


Bourgondisch Venlo

Van een exquise caffé latte tot een bedwelmend sterrendiner: ook thuis kun jij genieten van bourgondisch Venlo. Het wemelt er namelijk van de goede koffiebars, cafés en restaurants: en bij bijna allemaal kun je je bestelling ophalen of laten bezorgen. De volgende adresjes zijn zeer smakelijk, ook als je zoekt naar heerlijke gerechten voor jouw eigen (kerst)diner.

Lees meer

Winactie - speurtocht in Venlo

Ben jij een echte speurneus en vind je het leuk om spelletjes te spelen? Doe dan mee met onze Winter Speurtocht en win een Winter-in-Venlo cadeaupakket!

Lees meer

Shoppen in Venlo

Van alle grote ketens tot verborgen pareltjes... In Venlo kun je online shoppen tot je een ons weegt! We trakteren je met alle plezier op een paar bijzondere adresjes, inclusief toffe Venlose cadeaus. Voor de ultieme cadeautips voor man, vrouw en kind, tot het shoppen van een top (kerst)outfit!

Lees meer

Natuur in Venlo

De blaadjes vallen, het wordt steeds kouder... De winter is het mooiste seizoen van het jaar. Ja toch? Strik de wandelschoenen stevig vast en geniet optimaal van al die natuurpracht.

Lees meer

Cultuur en evenementen

Ook op cultuurgebied heeft Venlo verschillende activiteiten te bieden. Van popmuziek tot lezingen en van arthouse films tot hedendaagse kunst. Voor ieder wat wils! Let op: vanwege de huidige coronamaatregelen is het mogelijk dat niet alle activiteiten door kunnen gaan.

Lees meer

Cool for kids

Wil je weten wat je met kids kunt doen in deze koude maanden? Wij zetten de leukste tips voor je op een rij!

Lees meer