8 x fine dining in Venlo

24 september 2020

In Venlo kan er op hoog niveau getafeld worden. We hebben een lijstje samengesteld van restaurants waar een ster niet zou misstaan. Bij alle restaurants vind je verrassende smaakcombinaties, kunstwerken op de borden, bijpassende goede wijnen, een fijne ambiance en natuurlijk een professioneel team. Eet smakelijk!

1. Sur Place

Sur Place in een notendop: een gemoedelijke, gezellige en sfeervolle eetgelegenheid waar jij je als gast meteen welkom voelt. En waar je uiteraard kunt genieten van heerlijke gerechten. Gerechten die zijn gebaseerd op de Franse keuken, met een knipoog naar de rest van de wereld. De creativiteit van de koks spat er vanaf!

2. Chez l'Hêtre

Chez l'Hêtre staat voor sfeervol, ongedwongen dineren. De gerechten van het Frans georiënteerd restaurant met invloeden vanuit de rest van de wereld zijn onderscheidend, de wijnen verrassend en de service excellent. Het team kookt met pure ingrediënten en maakt daarmee bijzondere en verrassende gerechten.

3. Cabillaud

Cabillaud wil met haar pure en mooie gerechten mensen verrassen en gelukkig maken. Kwaliteit, authenticiteit en uniciteit staat hier dan ook centraal. De gerechten zijn onderscheidend, de wijnen zijn verrassend, de service is excellent en de bijzondere locatie, met een waanzinnig dakterras, zorgt voor de omlijsting.

4. Restaurant Valuas

Bij Valuas kom je niet alleen voor het eten, je komt voor een belevenis. Het is dan ook een van de absolute toprestaurants van Venlo, prachtig gelegen aan de Maas. Hier geniet je van smaakvolle gerechten en een topservice. Het mooie is, je kunt ook nog overnachten in hun hotel. Een toprestaurant en brasserie van ongekend niveau!

5. Kwartelenmarkt 11 op 3

Bij Kwartelenmarkt 11 op 3 houdt men van lokaal en traditioneel, pure smaken en dagverse producten, dit alles in combinatie met een huiselijke sfeer. Patron-Cuisinier Roel komt iedere avond zelf aan tafel om je te vertellen wat er die dag op het menu staat. Natuurlijk wordt rekening gehouden met allergieën en dieetwensen, of wat je simpelweg gewoon niet lekker vindt. Je bent van harte welkom bij Kwartelenmarkt 11 op 3.

6. Aubergine

Exclusief dineren op een bijzondere locatie! Wie op een mooie winterdag neerstrijkt op het prachtige terras van Aubergine in Steyl zal zich koesteren in die zalige rust. Patron-cuisinier Paul Pollux en echtgenote May maken er een erezaak van om hun gasten een culinaire avond te bezorgen met een perfecte maaltijd en mooie wijnen. Ook is het mogelijk om in één van de luxe suites te overnachten!

7. De Cantharel

De Cantharel is een gastronomische ervaring voor fijnproevers! Het restaurant koppelt een verfijnde ambiance aan een intiem huiselijk karakter, en biedt hierbij (h)eerlijke gerechten aan, waar je u tegen zegt! Laat je verrassen door de fijne sfeer, de verrukkelijke wijnen en de luxe gerechten!

8. Château Holtmühle

Even terug naar de romantiek van de Middeleeuwen met de luxe van nu. Dat is de beleving van Hotel Château de Holtmühle in Tegelen. Een ideale uitvalsbasis voor wie fietsend of wandelend de Limburgse Maasvallei wil ontdekken. In het restaurant Die Alde Heerlickheijt laat de chefkok zich inspireren door de Franse keuken met moderne en oosterse invloeden, bereid met verse ingrediënten van het Limburgse land.