• Placeholder for Stereo SundayStereo Sunday

Hoe bereid jij je voor op Stereo Sunday?

Jouw ultieme gids voor Stereo Sunday!

08 juni 2023

1. Scoor een felbegeerd ticket

Stereo Sunday, daar wil je absoluut bij zijn! Je hebt natuurlijk wel een kaartje nodig om naar dit festivalspektakel te gaan. Ze zijn bijna uitverkocht, dus wacht niet langer en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk jouw ticket scoort!

Tickets
Placeholder for Stereo Sunday Sold outStereo Sunday Sold out

2. Pas je outfit aan op het thema

Dit jaar is het thema: The Voyage of Craziness. Trek jij je gekste zomeroutfit aan voor een onvergetelijke editie van Stereo Sunday? Not ready for take-off yet? Scoor je outfits in de Venlose binnenstad, zoals bij de nieuwe hippe store van Kubanna!

Festivaloutfit
Placeholder for Scherm afbeelding 2023 06 12 om 12 13 26Scherm afbeelding 2023 06 12 om 12 13 26

3. Oordoppen

Laat je overspoelen door de beste muziek maar bescherm tegelijkertijd je kostbare gehoor met oordoppen. Dus kies slim, bescherm je gehoor en ervaar Stereo Sunday op de veiligste manier mogelijk!

Bescherm jouw gehoor
Placeholder for Oordoppen2 0Oordoppen2 0

4. Neem zonnebrand mee!

De hele dag in de volle zon is heerlijk, maar niet als je je niet insmeert! Rozemarijn & Thijm heeft een ruim assortiment dat je beschermt zodat je niet verbrandt.

Zonbescherming
Placeholder for Rozemarijn Thijm thumbnailRozemarijn Thijm thumbnail

5. Als je haar maar goed zit

Gooi je haren los, experimenteer met een nieuwe stijl en laat je haar dansen op de beat van de muziek. Op Stereo Sunday is het tijd om te shinen en hoe beter dan door jezelf even lekker in de watten te laten leggen bij een salon zoals Salon C&C?

Boek nu bij Salon C&C
Placeholder for Salon CCSalon CC

6. Verzorging

Met een gezonde en stralende huid kan jouw festivalweekend eigenlijk al niet meer stuk. Bereid je voor met een gezichtsbehandeling, een lekker (oog)masker of verkwikkende massage. Zo ben je klaar om te dansen tot in de vroege uurtjes!

Beleza Pura schoonheidsspecialist
Placeholder for Beleza PuraBeleza Pura

7. Sieraden

Stereo Sunday is de ideale gelegenheid om je festivaloutfit naar een hoger niveau te tillen met een goeie ketting, mooie armbandjes of een toffe ring. Ga bijvoorbeeld eens langs bij Beads 'n Bobbles of Annamoon. Maak je klaar om te schitteren tijdens jouw Voyage of Craziness.

Scoor je sieraden hier
Placeholder for BeadsnbobblesBeadsnbobbles

8. Goede schoenen

Zeg nou zelf, een festival vraagt om nieuwe stappers! In Venlo kun je alle kanten op, maar begin eens bij Calico Club / Terrace.

Check hun ruime assortiment hier
Placeholder for Calico clubCalico club

9. Vergeet je waaier niet!

Vergeet niet je trouwe metgezel, de waaier, mee te nemen. Of het nu een kleurrijke waaier is of een elegant design, het is een accessoire dat je niet mag vergeten. Dus voeg wat flair toe aan je festivallook en zorg ervoor dat je met je waaier in de hand helemaal klaar bent om te dansen en te chillen op Stereo Sunday!

Placeholder for WaaiersWaaiers

10. Neem je ID mee!

Stereo Sunday hanteert een minimumleeftijd van 16+ en checkt op ID. Het zou zonde zijn als je dit feestje mist dus vergeet je ID niet!

Tickets
Placeholder for Stereo vibesStereo vibes

11. Stay hydrated!

Op Stereo Sunday is het feest in volle gang, maar vergeet niet om te hydrateren, vooral met het warme weer! Of je nu geniet van verfrissende alcoholische versnaperingen met vrienden of juist kiest voor een verkoelend glas water, hydratatie is essentieel om de energie hoog te houden.

Placeholder for Drankje Stereo SundayDrankje Stereo Sunday

FINAL REMINDER

Zoals gezegd, dit festival wil je niet missen. Heb je nog geen kaartje? Scoor deze dan snel want Stereo Sunday is bijna uitverkocht!