Onze tips voor de meivakantie

25 april 2024


Wat te doen in de meivakantie

De meivakantie staat voor de deur en dat kan maar één ding betekenen: leuke dingen doen met het hele gezin! In de gemeente Venlo zijn een hoop leuke dingen te doen en te beleven.

Wij hebben er een aantal hiervan voor je op een rijtje gezet. Met deze tips hoef jij je zeker niet te vervelen deze vakantie!


Weer of geen weer, binnen zit je altijd goed!

In Venlo valt jouw dagje uit in de meivakantie niet in het water! Van avontuurlijke indoor speeltuinen, trampoline springen, boulderen, bowlen tot een film kijken in de bioscoop. Weer of geen weer, het wordt sowieso een leuke dag!

Ontdek alle binnenactiviteiten
Placeholder for 2023 CAMPAGNE Cultuur Boulderkerk WEB Niels Winter 672023 CAMPAGNE Cultuur Boulderkerk WEB Niels Winter 67

Eropuit met de kids

In Venlo hoef je niet thuis te blijven tijdens de meivakantie, want er is buiten de deur genoeg te beleven. Dus hup, die jas aan en lekker naar buiten met z'n allen!

Ontdek alle buitenactiviteiten
Placeholder for Kasteeltuinen Arcen Speeltorens Eefke 2021 001Kasteeltuinen Arcen Speeltorens Eefke 2021 001

Kids en cultuur in Venlo: een gouden combinatie

Wie zegt dat cultuur saai is? In Venlo gaat die vlieger niet op! Ontdek de musea en theaters die Venlo rijk is tijdens de meivakantie. Want hier is er altijd wel iets te leren en ontdekken.

Ontdek de cultuur in Venlo
Placeholder for AGENDA Feest WEB Limburgs MuseumAGENDA Feest WEB Limburgs Museum

Lekker uit eten met de kids

De kroon op een dagje uit? Lekker eten natuurlijk! In Venlo kun je alle kanten op met kinderen. Ontbijt, lunch, diner. Een snelle hap, zoete trek of de klassieker, pannenkoeken. Je vind hier een handig overzicht. Want het laatste wat je wilt, is hongerig op zoek naar een lekker plekje!

Ontdek de leukste plekken
Placeholder for Happy Familie 051Happy Familie 051

Nog meer beleven tijdens de meivakantie?

Naast bovenstaande tips is er nog veel meer te beleven in de gemeente. Ontdek onze volledige uitagenda om te zien wat er vandaag, morgen of wellicht over enkele dagen te beleven is in de regio.