HUP! Dees

20 februari 2024

Dees rent vol trots over de finish tijdens de Kids Run

Na weken oefenen was het dan eindelijk zo ver voor Dees. Hij wilde heel graag meedoen met de Venloop en stond dan ook te popelen om te beginnen bij de start van de Kids Run. “Het was wel een beetje koud, maar ik ben gewoon gaan rennen. Ik vond het niet zo ver. Ik heb het helemaal tot het einde volgehouden!”

Zijn grote broer Luca heeft hem leren rennen. “Hij rent altijd de 5 kilometer. We hebben samen geoefend in de straat waar we wonen. De buren konden ons steeds goed zien. Het was heel leuk dat er allemaal mensen langs de kant stonden te juichen tijdens de wedstrijd.”

Placeholder for PORTRET Venloop 2024 selectie Dees 1 Thom SpierenburgPORTRET Venloop 2024 selectie Dees 1 Thom Spierenburg

“Het was wel een beetje koud, maar ik ben gewoon gaan rennen”

Papa, mama en broers Luca en Manu stonden bij de finish om Dees aan te moedigen. Mama Lisa was natuurlijk apetrots. “Dees wilde heel graag meedoen omdat zijn broer en vader ook altijd de Venloop rennen. Het was heel mooi om hem zo zijn best te zien doen, hij gaf niet op en ging gewoon door tot het einde, superknap van hem!”

De medaille mocht natuurlijk mee naar school, en er waren meer klasgenootjes die hadden meegedaan met de Venloop. “Ik ben heel blij met de medaille, maar het leukst aan de Venloop vind ik het rennen zelf. Ook vond ik het heel leuk dat papa, mama en mijn broertjes langs de kant stonden. Volgend jaar wil ik zeker weer meedoen!”

Ik ben heel blij met de medaille, maar het leukst aan de Venloop vind ik het rennen zelf”