• Placeholder for Weir VenloopWeir Venloop
  • Placeholder for AGENDA Weir VenloopAGENDA Weir Venloop
  • Placeholder for AGENDA Weir Venloop 1AGENDA Weir Venloop 1

Hoe word je de beste Arrow Venloop supporter?!

01 maart 2024

Ben jij niet echt een sporter, maar liever een supporter? Dan is dit blog wat voor jou! Je leest hier alle tips over hoe je je (beste) vriend(in), familielid, collega of buur kunt motiveren tijdens de Arrow Venloop 2025 op 15 en 16 maart!


Spandoek

Een essentieel deel van het supporten. Val op en maak een creatief en kleurrijk spandoek, zodat het oog van de sportieveling er meteen op valt. Een groot (of klein) stuk stof, potloden, stiften of verf zijn al voldoende materialen om een cool spandoek te maken.

Heb je geen knutselspullen in huis? Haal ze dan bij de Just4Fun, SoLow of Intertoys.

Placeholder for HubHub

De beste staanplaats

Op het einde van de Venloop wil je natuurlijk bij de finish staan bij het Limburgs Museum, maar waar ga je staan tijdens de loop? Op de Parade zijn een hele boel leuke plekjes waar je jouw vriend(in) kunt aanmoedigen. Ook de Grote Kerkstraat is elk jaar een favoriet. Of sta jij op de Vleesstraat? Waar je ook staat, HUP!

Placeholder for JjjJjj

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Hoe leuk is het als je met een aantal personen jouw loper kunt aanmoedigen. Als jullie samen roepen, kan het niet mis gaan! Maak er met z'n allen een leuke dag van.

Placeholder for Venloop supporterVenloop supporter

Wat ga je roepen?

Maak het kort, maar krachtig! Probeer niets te zeggen over de lengte of duur van de loop, dit kan misschien demotiverend werken. Wij hebben een aantal leuke idee├źn, waarmee je hem/haar een figuurlijk duwtje in de rug geeft!

- HUP! [naam]!
- Je bent heel goed bezig, [naam]!
- You got this, [naam]!
- Niet opgeven, je bent sterker dan je denkt, [naam]!
- Denk aan die heerlijke finishlijn, [naam]!

Of een high five, dat werkt altijd!

Placeholder for AanmoedigenAanmoedigen

Hydratatie is motivatie

Hydrateren is een van de belangrijkste onderdelen om te kunnen presteren. Het is dus belangrijk dat de loper niet uitdroogt. Volgens Run2Day is het essentieel om goed te blijven drinken.

Cadeautip! Bij Run2Day verkopen ze drankvoorziening, zodat jouw loper de hele rit voorzien is van water of sportdrank!

Placeholder for Run2day drankvoorzieningRun2day drankvoorziening

Online support

Heb je de GIF'jes al voorbij zien komen? Speciaal voor deze editie van de Arrow Venloop zijn er gifjes gemaakt. Gebruik ze om jouw vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin aan te moedigen tijdens dit hardloopevenement!

Gebruik de zoekterm 'Venloop' en er zullen 5 GIF'jes verschijnen

Placeholder for Ontwerp zonder titel 6Ontwerp zonder titel 6

Opvangen bij de finish

Hoera! Je loper heeft het gehaald. Vang ze goed op met een 'group-hug' en maak een 'group-selfie', zo houd je een mooie herinnering aan dit moment.

Vergeet niet om wat lekkers te eten (fruit), te drinken en reserve/schone kleding mee te nemen. Jouw loper kan dit goed gebruiken!

Placeholder for FghjFghj
Placeholder for Thumbnail 4Thumbnail 4