Een kijkje in het leven van Yanoezs en Robert

11 augustus 2021

Yanoezs en Robert zijn twee unieke mannen met dezelfde creatieve passie en ambitie: tatoeëren. Daarom besloten ze om in augustus 2020 samen ‘House of Kensho’ te openen. Midden in de corona lockdown was het een moeilijke start, maar uiteindelijk is het ze toch gelukt om het te openen. Door de familiaire sfeer, maakt House of Kensho een unieke tattoo atelier. Ook als je je niet wilt laten tatoeëren ben je welkom om een kijkje te nemen. Niet alleen in hun werk, maar ook in het interieur van de zaak hebben de mannen een oog voor detail. Veel vintage, meubilair en decoratie uit Azië en verschillende spirituele hoekjes. De creativiteit is overal terug te vinden!

Het uiten van hun eigen creativiteit op klanten vinden Yanoezs en Robert wel het mooiste aan hun werk. De klanten komen uit elke hoek van de wereld speciaal voor het werk en de creativiteit van deze mannen. Ze hebben beiden een unieke stijl: Robert heeft jaren de wereld over gereisd en zijn eigen unieke symbolen en stijl gecreëerd waarvoor je echt alleen bij hem terecht kan. Yanoezs steekt er met zijn werk ook zéker bovenuit. Sinds een half jaar staat hij op Tattooawards op nummer 1 van de wereld en heeft hij verschillende awards gewonnen! Kortom: de mannen van House of Kensho zijn twee creatievelingen die hun passie met veel plezier uitoefenen in een unieke shop waar je je ogen uitkijkt!

Placeholder for 2021 04 Kijkje in het leven Yanoezs Robert2 House of Kensho Minted Media2021 04 Kijkje in het leven Yanoezs Robert2 House of Kensho Minted Media