Een kijkje in het leven van Hidde Verhagen

14 juli 2021

Samen met twee goede vrienden is Hidde Verhagen sinds een jaar eigenaar van het unieke restaurant Bij de Buren. Als student zijnde heeft Hidde jarenlang in de horeca gewerkt, terwijl hij studeerde om het bedrijfsleven in te gaan. Hij vond dit erg leuk en leerzaam, maar na een aantal jaar miste hij het horecaleven te erg. Op een zonnig terras in Malaga ontstond het idee om een eigen zaak te starten, zodat hij zijn bedrijfskennis kon combineren met de horeca. En met succes: ruim een jaar later is het dynamische trio het gezicht van hun eigen restaurant!

Bij de Buren ligt op een bijzondere locatie in de binnenstad. De gasten kunnen hier even ontsnappen aan de drukte van de binnenstad. De hardwerkende Hidde verwelkomt alle bekende gezichten maar al te graag! De charmes van de schaduw van de kerk, de sfeervolle muziek en het geroezemoes maken het restaurant een totale en pure beleving. Wat het nog unieker maakt: Bij de Buren deelt het pand met de mooiste platenzaak van Nederland: Sounds! De dynamiek in de horeca bevalt Hidde het meest, want geen dag is hier hetzelfde. In het restaurant serveren ze kleine luxere gerechtjes, die met veel passie en overtuiging in de open keuken worden bereid. Telkens weer vernieuwend en vooral verrassend. Ook de menukaart blijven ze ontwikkelen, zodat de gasten steeds nieuwe gerechten kunnen proberen. De Boneless Ribs met Pedro Ximenez serveert hij op het moment het liefst. En die uitdaging om te blijven vernieuwen spreekt Hidde het meest aan! Hij heeft ontzettend veel zin in de lange avonden met zijn gasten en hij kijkt er naar uit om weer lekker ‘gewoon’ te werken!

Placeholder for 2021 07 Kijkje in het leven Hidde Verhagen Bij de Buren Minted Media2021 07 Kijkje in het leven Hidde Verhagen Bij de Buren Minted Media