Een kijkje in het leven van Floor Billekens

29 juli 2021

Als geboren en getogen Venlonaar werkt Floor al vanaf haar 14e met veel plezier in de binnenstad. Ze begon met verschillende bijbaantjes en voelde altijd een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Hierdoor was ze op haar 17e al leidinggevende in een ijssalon! Zes jaar geleden startte zij haar eerste succesvolle onderneming Floor Models. Inmiddels is ze druk bezig met haar nieuwe avontuur: At Six! Dit nieuwe bedrijf ligt op een prachtige locatie, waar haar partner 8 jaar geleden boven woonde. Ze werd meteen verliefd op het pand, bedacht een fantastisch concept en is helemaal klaar om Venlo te veroveren!

De ambities van Floor zijn hoog. At Six wordt de huiskamer van de binnenstad waar iedereen welkom is en het altijd bruist. Floor bereikt dit met haar medewerkers die allemaal het FLOOR-DNA dragen: flexibel, loyaal, optimistisch, oplossingsgericht en representatief! Samen komen zij tot het beste resultaat! De openhartige Floor omschrijft zichzelf als ‘een vliegende kip’. Zij houdt zich overal graag mee bezig en vindt het fijn om inspraak te hebben bij leuke ideeën. Het mooiste vindt Floor om van niets iets te maken en dat is dus precies wat ze gedaan heeft met haar nieuwe onderneming! Ongeacht wat voor evenement je neer wilt zetten, Floor helpt je, samen met haar team, om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Placeholder for 2021 05 Kijkje in het leven Floor Billekens 2 FLOOR Models Minted Media2021 05 Kijkje in het leven Floor Billekens 2 FLOOR Models Minted Media