Bourgondisch genieten

Verse producten, lokale gerechten, gezellig tafelen

Eten & Drinken

Geniet van culinaire hoogvliegers of ga ongedwongen uit eten in een gezellig eetcafé. Proef vooral ook de typische Limburgse gerechten. Uit eten gaan wordt een ware belevenis als je lokale gerechten bestelt zoals het Venlose friet-ei of een bruuedje zoorvleis. Venlo kent veel restaurants waar je heerlijk en sfeervol kunt eten. Sommigen op een bijzondere locatie, anderen met een hele speciale kaart en velen bieden een combinatie van beiden. En niet te vergeten, een aantal op zeer hoog niveau. Ook kent de stad een keur aan berengezellige café's en kroegjes voor een gezellig biertje met familie en vrienden. Je vindt het hier allemaal. Geniet!

Alle restaurants Alle cafés

Gezelligheid op de Markt

Aan de Oude Markt rondom het stadhuis is het altijd gezellig. Kies je plekje!

Cheers mate!

Ook voor wie graag een wijntje, biertje of borrel drinkt heeft Venlo de rode loper uitgerold. Het aantal café’s in de binnenstad ligt van oudsher ver boven het landelijk gemiddelde en er zijn er altijd wel een paar met een Top Tien nominatie. Absoluut gezelligheid gegarandeerd!

Een overzicht van alle cafés

Knus & Sfeervol

Lekker borrelen en een hapje eten in een ongedwongen sfeer

Hip & Happening

Prachtige locaties, hippe interieurs en fijne achtergrondmuziek

Bezoek de Hertog Jan Brouwerij

In Arcen ligt de brouwerij van Hertog Jan. Voor een gezellige avond uit met de mannen hoef je niet ver te gaan. Koning keizer admiraal, Hertog Jan kennen ze allemaal.

Blog: Voor jou getest - Brasserie Sur Place

Een fantastisch restaurant in de oude binnenstad, dat is Brasserie Sur Place. Ruud vertelt over zijn laatste bezoek aan Pieter en zijn team: de gerechten, de gastvrijheid en de sfeer.

Lees de blog van Ruud

Het neusje van de zalm

Culinair genieten, een hele avond lang. Prachtige gerechten en gastvrijheid ten top.

Avondvullend

Een hele avond proeven en delen. Hier kun je lekker van alles proeven in kleine porties.