• 2017 04 VP Lekker Ruiken 006 A4

Shoppen in de winter

Cadeautips en hippe winkels voor jouw outfit

Winkelen in Venlo

De winter is in aantocht, en dat betekent dat de feestdagen binnen no-time voor de deur staan. Sinterklaas, Kerstmis en nieuwjaar zijn tijden van samenkomen en gezelligheid, vaak gepaard met cadeautjes. Dit is vaak ook meteen een heel karwei, want wat moet ik nu cadeau geven? Of waar koop ik die mooie outfit? Geen zorgen! In Venlo vind je de leukste winkels voor hem, haar en kinderen, waar je gegarandeerd het leukste cadeautje koopt. Op onderstaande pagina's hebben wij alvast de leukste cadeautips voor je opgesomd. Neem dus snel een kijkje!


Cadeautips voor mannen

Cadeautjes voor mannen zijn altijd lastig. Vaak hoor je dan ook: "Ik heb al alles." Echter hebben wij enkele zeer leuke winkels op een rijtje gezet waar je het perfecte cadeau voor je partner, vader, vriend, broer of andere dierbaren koopt. Van klassieke tot originele cadeaus, hier vind je het allemaal!

Lees meer

Cadeautips voor vrouwen

Op zoek naar een uniek cadeau? In Venlo vind je de leukste dameswinkels. Van kleine boutiques en speciaalzaken tot aan grote ketens, in de stad heb je talloze opties voor het perfecte cadeau. Wellicht is een nieuwe tas, een lekker geurtje of een mooi sieraad wel iets. Bekijk hier al onze cadeautips!

Lees meer

Cadeautips voor kinderen

Ook de kleintjes kunnen natuurlijk niet ontbreken! Venlo biedt tal van leuke speelgoedwinkels, kinderkledingwinkels en nog veel meer! Bekijk onze cadeautips voor kinderen op deze pagina. "Psssst....ook Sinterklaas kan de volgende tips zeer goed gebruiken!"

Lees meer

Feestelijke winteroutfit

Op zoek naar een nieuwe outfit voor tijdens de feestdagen? Wij hebben alvast de leukste zaken in Venlo geselecteerd waar je terecht kunt voor jouw feestoutfit! Zo zit jij te schitteren aan het kerstdiner en ga je helemaal trendy het nieuwe jaar in.

Lees meer

Moe van al dat shoppen?

Kom tot rust in een van de vele Venlose (eet)cafés of lunchrooms en verwen jezelf met een lekker drankje en een hapje eten.