• Placeholder for Moeder Dochter 007Moeder Dochter 007

Make-overs

De make-overs in de meivakantie op een rijtje!

Make-overs

Vanuit de winactie hebben er in de week van 10 mei vier make-overs plaatsgevonden! Deze zijn allemaal erg geslaagd! Ben je benieuwd naar de eindresultaten en de deelnemende ondernemers? Bekijk ze dan hieronder!


Placeholder for Make-over 1 LoesMake-over 1 Loes

Make-over 1

Loes mocht als eerste op pad in de Venlose binnenstad. Ze mocht als eerste bij PINOK deze mooie jurk van het merk Dante 6 scoren! Het mooie kapsel is gedaan bij Huizenaar Kappers. En als laatste ging ze bij Geven Schoenenmode langs voor deze prachtige tas van het merk Gianni Chiarini en de sneakers van Floris van Bommel. Deze eerste complete outfit is zeker geslaagd!

Placeholder for Make-over 2 NickyMake-over 2 Nicky

Make-over 2

Nicky heeft op deze dag een aantal statements gemaakt. Niet alleen heeft ze gouden cowboylaarzen gescoord bij Rémy Schoenenmode, maar ook heeft ze roze plukjes in haar haar laten zetten door Change Kappers. Bij Nathalja.nl vroegen ze Nicky waar ze totaal niet van hield, en ze antwoordde: "Bloemenprints". En ze liep de deur uit met dit jurkje met... een bloemenprint! Een welverdiende dag voor Nicky!

Placeholder for Whats App Image 2021 05 17 at 10 06 28Whats App Image 2021 05 17 at 10 06 28

Make-over 3

Pip heeft een aantal leuke outfits gescoord, maar ze wilde deze graag aan iedereen showen! Het leuke truitje heeft ze van Spek & Bonen en de mooie flared spijkerbroek is van Name It. Bij Van heyster schoenen heeft ze de leuke panterschoenen gescored. En het mooie kapsel en de gelakte nageltjes is gedaan bij Kapsalon Nenc. Ze heeft zich lekker laten verwennen. Pip haar dag kon niet meer stuk!

Placeholder for Make-over 4 MaximeMake-over 4 Maxime

Make-over 4

Maxime is maar liefst langs vier zaken gegaan. Als eerste is ze bij Beleza Pura langsgegaan voor een lekkere gezichtsbehandeling + een product voor thuis. Bij AyS Musthaves heeft ze deze leuke outfit gescoord! Daarna heeft ze bij Rémy Schoenenmode deze mooie hakken gescoord van het merk Steve Madden. En als allerlaatste heeft ze bij Change Kappers een hele nieuwe coupe gekregen!

Blijf op de hoogte van de leukste verhalen, nieuwste hotspots en evenementen die je niet wilt missen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief