• L allemagne touchee par le coronavirus 1580199162

Coronavirus

alle informatie op een rij

Coronavirus: alle informatie op een rij

Op deze pagina kun je belangrijke informatie vinden die betrekking heeft tot Venlo, of je nu ondernemer, inwoner of bezoeker bent. Scroll naar beneden voor de voor jou relevante informatie.

Venlo Partners neemt de gezondheid van jou als bezoeker en van onze medewerkers zeer serieus. We volgen daarom de laatste richtlijnen van het RIVM op en hebben besloten om voorlopig vanuit huis te werken.Bestellen in Groot-Venlo

Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? Dan kun je gewoon bij de meeste winkels en restaurants in Venlo, Tegelen en Blerick terecht. Bestel het online en we bezorgen het bij jou aan huis. Dus, denk aan de lokale ondernemers, zij staan net als altijd voor je klaar!

Bestellen

Winkelen

Vanwege maatregelen rondom het coronavirus, passen verschillende winkeliers hun openingstijden aan. Raadpleeg daarom de website van de winkels zelf of bel de winkel die je wil bezoeken voor de actuele openingstijden. Vanaf vrijdag 24 april zijn de markten in de gemeente Venlo weer toegestaan.
Wil je online shoppen? Klik hier

Placeholder for 2019 03 Mvlvd 1 2019 03 Mvlvd 1

Huisregels corona

Het coronavirus heeft ons allemaal in zijn greep. Om je bezoek aan Venlo zo veilig als mogelijk te maken, hebben we enkele huisregels opgesteld. Alleen samen zorgen we voor een veilige binnenstad!

Placeholder for Poster regels NL Poster regels NL
Placeholder for Regels horeca corona Regels horeca corona

Ondernemers

Om ondernemers zo goed mogelijk van informatie te kunnen voorzien, verwijzen we jullie naar onderstaande links:
Ondernemersloket Venlo: ondernemersloket@venlo.nl of via telefoonnummer 14 0 77.
Winkeliers: Website InRetail
Horecabedrijven: Website Koninklijke Horeca Nederland
Ondernemers en werkgevers: Website Rijksoverheid
Voor ondernemers die vragen hebben over het coronavirus is er door het Ministerie van Economische Zaken een speciaal telefoonnummer ingesteld: 0800-2117.