• Placeholder for Kasteeltuinen headerKasteeltuinen header

De leukste uitjes van Limburg vind je in Venlo

30 augustus 2023

De leukste plekken om er op uit te gaan!

De leukste uitjes van Limburg vind je in Venlo! In 2023 werd Kasteeltuinen Arcen opnieuw verkozen tot ‘Leukste uitje van Limburg’ door leden van ANWB. Wereldpaviljoen Steyl ging er met de zilveren award vandoor.

Dit jaar kun je van 21 juni tot en met 29 oktober 2023 stemmen op maar liefst vijf uitjes in Venlo. Op welk Leukste uitje van Limburg stem jij?


Kasteeltuinen Arcen

Goud in 2023

Het is vrij logisch dat Kasteeltuinen Arcen tot 'Leukste uitje van Limburg' bekroond werd. 'Natuurlijk' genieten wordt namelijk meer dan ooit waargemaakt in dit bloemen- en plantenpark in Arcen. Je kunt uren doorbrengen in de tuinen en genieten van de prachtige flora!

Meer informatie
Placeholder for Schlossgaerten Arcen Gaerten RosariumSchlossgaerten Arcen Gaerten Rosarium

Wereldpaviljoen Steyl

Zilver in 2023

Zorg dat je jouw vlucht niet mist in het Wereldpaviljoen! Stap in een Fokker 50 JetSTAR en vlieg naar Uruguay en Ghana. Een wereld vol kennis, films, games, speelgoed maken en workshops gaat in Steyl voor jou open. Er is voor iedereen wat wils!

Het Wereldpaviljoen, dat in 2023 een zilveren award van de ANWB ontving, is een aanrader voor het hele gezin!

Meer informatie
Placeholder for LOCATIE Wereldpaviljoen Steyl Leukste uitje Mitch van SchijndelLOCATIE Wereldpaviljoen Steyl Leukste uitje Mitch van Schijndel

Fun Forest

Lekker klimmen en klauteren? Dat kan bij Fun Forest in Tegelen. Als een van de eerste klimbossen in Nederland maakt het deze locatie extra speciaal. Slingerend door het bos, kom je overal nieuwe uitdagingen tegen.

Wordt Fun Forest het Leukste uitje van Limburg? Stem nu!

Meer informatie
Placeholder for Fun Forest Kidspanel 2022 Mitch van Schijndel 61Fun Forest Kidspanel 2022 Mitch van Schijndel 61

Limburgs Museum

Het Limburgs Museum in Venlo is het museum voor cultuur en geschiedenis in Limburg. Het museum verzamelt, toont en vertelt verhalen van Limburg. Door het aanbod van verrassende tentoonstellingen is het museum een leuk uitje voor jong en oud.

Ga jij voor het Limburgs Museum als Leukste uitje van Limburg? Breng dan hier je stem uit!

Meer informatie
Placeholder for Limburgs Museum Kidspnael 2022 Mitch van Schijndel 59Limburgs Museum Kidspnael 2022 Mitch van Schijndel 59

Graanbranderij De IJsvogel

Een oude watermolen herleeft en verwelkomt je hartelijk. Binnen de muren van een eeuwenoud watermolen geniet je bij Graanbranderij De IJsvogel van eigen gestookte jenever, kruidenbitters en likeuren, maar ook van koffie met vlaai of een heerlijke lunch. Tijdens een rondleiding met gids of een zelfstandige bezichtiging kun je de twee ambachten in actie zien: die van molenaar en stoker.

Krijgen de overburen van Kasteeltuinen Arcen jouw stem? Je kunt hier stemmen!

Meer informatie
Placeholder for 2023 Fotografie Arcen Niels Winter 222023 Fotografie Arcen Niels Winter 22