8x beste plekken in Venlo voor een vrijmibo

12 juli 2023

De Vrijmibo, oftewel de vrijdagmiddag-borrel, gezellig borrelen met je collega’s na een drukke werkweek. In de Venlose binnenstad zijn er veel toffe plekken te vinden voor een ultieme vrijdagmiddag-borrel.

1. Grenswerk Café

Bij het Grenswerk Café kun je genieten van heerlijke (vegan) finger- en streetfoodgerechtjes. Dit gezellige café heeft ook een heerlijk terras, waar je rustig kunt genieten van de hapjes en de drankjes tot ’s avonds laat.

2. Foodhall MOUT

Foodhall MOUT biedt dé perfecte mogelijkheid voor een VrijMiBo. Met hapjes uit maar liefst 8 verschillende keukens en veel verschillende speciaalbieren, wijnen en cocktails, is er voor iedereen wat wils. Deze plek aan het Julianapark is heerlijk om tot rust te komen na een drukke week.

3. De Keizerin

Bij De Keizerin zijn er heel veel verschillende borrelbites en drankjes te krijgen, de keuze is reuze! Van koffie tot de lekkerste cocktails en van bitterballen tot oesters. De Keizerin heeft alles in huis voor een geslaagde borrel.

4. Tante Toer

Een specialiteit van Tante Toer is de uitgebreide kaart van kleine borrelgerechtjes. Laat je eens verrassen en zij zetten een keur van verschillende gerechtjes voor jullie op tafel. Makkelijk, want je hoeft niet te kiezen én het is gezellig.

5. Café De Klep

Voor bijzonder bier moet je in Venlo bij Preuf & Praotlokaal De Klep zijn, in de schaduw van de voormalige Kloosterkerk Domani, in het eeuwenoude Keizerstraatje. Een heerlijke plek voor een biertje, maar ook voor een lekkere borrelkaart.

6. Café Restaurant Central

Café Restaurant Central is bekend en bemind in hartje Venlo. Geniet met een gezelschap van het borrelmenu in het stijlvolle café, op het (verwarmd) terras of in het restaurant. Zin in een cocktail of wijntje? Dan ben je zeker aan het juiste adres.

7. Bar Ö

Op de Kwartelenmarkt vind je de gezellige bier- en wijnbar Bar Ö. Geniet van een goed glas bier of wijn met lekkere huisgemaakte hapjes.

8. Dorstig

Bij Dorstig zijn ze gespecialiseerd in het maken van de beste (tiki) cocktails. Van standaard cocktails tot aan exclusieve cocktails, Dorstig heeft het allemaal. Ook geniet je hier van een heerlijke borrelkaart of een lekkere koffie.

9. Mr Jigs

Elke vrijdag kun je mij Mr Jigs terecht voor een borrel om je werkweek mee af te sluiten met een lekker drankje met een borrelplank van Kaas&Kaasjes. Tip: even reserveren vooraf.

Placeholder for 2023. BLOG - Mr Jigs VrijmiBo - Mr Jigs 12023. BLOG - Mr Jigs VrijmiBo - Mr Jigs 1
Placeholder for 2023. BLOG - Mr Jigs VrijmiBo - Mr Jigs 32023. BLOG - Mr Jigs VrijmiBo - Mr Jigs 3