Venloverrast je!

Ontdek al het moois dat de stad Venlo te bieden heeft

Welkom in Venlo

Welkom, je bent op dé bezoekerspagina van Venlo, een groene en levendige historische stad aan de Maas. Een stad waar je het kunt maken. Een stad met veel verborgen kanten, die mensen vaak verrassend vinden. Een stad van mensen die van aanpakken houden én vindingrijk zijn. Lekker eten en drinken en volop cultuur en kunst, tal van recreatiemogelijkheden en aantrekkelijke evenementen!

Winter in Venlo

Tijdens de koude wintermaanden hult Venlo zich in fijne winterse sferen en is er volop gezelligheid in de Venlose binnenstad.

Donderdag Shopdag

Stefanie Wienhoven en Saskia Meijs van Saturdaysforshopping voorzien de 'Donderdag Shopdag'-rubriek van Venloverwelkomt van toffe verhalen over de Venlose mode.

Lees meer

De leukste tips & routes in Venlo

Wij helpen je op weg met de leukste tips en routes op het gebied van shopping, lifestyle, family en food. Dagje Venlo: 100% genieten!

Lees meer

Ontdek de stad

Goed toeven in de binnenstad

In de Venlose binnenstad is het goed toeven. De stad is rijk aan unieke winkeltjes en fijne bekende zaken. De terrasjes zitten in de zomer vol en na het shoppen wordt er steeds vaker een beroep gedaan op het uitgebreide culinaire aanbod dat de stad rijk is. De Parade heeft zijn traditionele faam als uitgaansstraat weer opgepoetst met nieuwe horecazaken en de historische straatjes nodigen uit om een hele dag te slenteren en te bewonderen. En aan het Nolensplein halen we sinds kort verse producten en maaltijden in de prachtige foodhal van Beej Benders. Op de terugweg nog even langs Milk & Cookies voor een lekkere koffie.

Meer over de historische binnenstad

Venloverrast!

Zie, voel en proef de sfeer van de stad. We hopen je snel te zien!

Venlo op haar best

Omdat we ervan houden: eten, drinken, shoppen en leuke dingen om te doen

Venlo in 60 seconden

Nieuw in de binnenstad

Regelmatig mogen we nieuwe winkels, cafés en restaurants welkom heten in de stad. Hier staan ze.