Oktoberfest Arcen

Herzlich Wilkommen in Arcen

Oktoberfest Arcen

Het is weer bijna zover! Het inmiddels bekende Arcener Oktoberfest. Op 19, 20 en 21 oktober barst het feest weer los in de tent tegenover de Hertog Jan Brouwerij in Arcen.

Op vrijdagavond kunt u in Duitse stijl aan lange tafels genieten van traditionele Bayerische gerechten en natuurlijk ook ons bier van onze overbuurman Hertog Jan. Op deze avond zullen er diverse Schutterijen uit de regio de officieel opening verrichten met het traditioneel aanslaan van het “1e vat oktoberfestbier” Aansluitend zijn er spetterende optredens. We zijn benieuwd hoe lang het duurt voordat de voeten van de vloer komen! Wij weten zeker, heel snel!

De zaterdagavond is in de regio bekend als “DIE GRÖßTE PARTY ABEND AUS DER REGIO”. Alle grote nummers van Duitse coryfeeën passeren deze avond de revue, Udo Jürgens, Tony Marshal, Rex Gildo etc. Maar ook de beste Duitse supergroepen als Die Höhner, Klostertaler of Zillertaler Schürzenjäger.

Kaarten Arcener oktoberfest vliegen over de toonbank! Voor de vrijdag en de zaterdag avond zijn de tickets verkrijgbaar en lopen erg hard. Wacht dus niet te lang als u dit feest niet wilt missen.

De zondag is sinds een aantal jaren een happening apart geworden. Deze dag staat in het teken van familie met gratis entree. Jong en oud genieten samen onder het genot van een drankje van een gezellige middag. De allerkleinste kunnen geschminkt worden en leven zich uit op een groot springkussen. "Circus Luijten en Kornuiten" zal het feest voor de jeugd compleet maken.

Nieuw dit jaar is “Der Stimme Von Arcener Oktoberfest!” op zondag. Een podium, een jury en 8 deelnemers die zullen strijden voor deze titel. Er zijn maar twee voorwaarde: het liedje moet Duitstalig zijn en je moet een heel klein beetje kunnen zingen. Zie jij jezelf, als einzelgänger of in een groep, al schitteren op ons podium? Geef je dan snel op.

Kortom een feest om niet te missen.

Bis Bald!

Meer informatie en kaartverkoop vind je op www.oktoberfestarcen.nl