Oktoberfest Arcen

Herzlich Wilkommen in Arcen

Oktoberfest Arcen

Het is weer bijna zover! Het inmiddels bekende Arcener Oktoberfest. Op 18, 19 en 20 oktober barst het feest weer los in de tent tegenover de Hertog Jan Brouwerij in Arcen.

Op vrijdagavond kun je in Duitse stijl aan lange tafels genieten van traditionele Bayerische gerechten en natuurlijk ook ons bier van onze overbuurman Hertog Jan. Op deze avond zullen er diverse Schutterijen uit de regio de officieel opening verrichten met het traditioneel aanslaan van het “1e vat oktoberfestbier” Aansluitend zijn er spetterende optredens. We zijn benieuwd hoe lang het duurt voordat de voeten van de vloer komen! Wij weten zeker, heeeeeel snel!

De zaterdagavond is in de regio bekend als “DIE GRÖßTE PARTY ABEND AUS DER REGIO”. Alle grote Duitse coryfeeën passeren deze avond de revue, Udo Jürgens, Tony Marshal, Rex Gildo etc. Maar ook de beste Duitse supergroepen als Die Höhner, Klostertaler of Zillertaler Schürzenjäger.

Zondag is sinds een aantal jaar een happening apart geworden. Deze dag staat in het teken van familie. Jong en oud genieten samen onder het genot van een drankje van een gezellige middag. De allerkleinsten kunnen GRATIS naar hartelust spelen. Onderwijl kunnen vader, moeder, opa en oma genieten van een heerlijk biertje en starten we deze dag met "Späte Shoppen". Kortom een feest om niet te missen.

Bis Bald!

Meer informatie en kaartverkoop vind je op www.oktoberfestarcen.nl