• Placeholder for 2013 06 Steyl 0882013 06 Steyl 088

Actief de natuur in

Dé pagina voor de actieveling!

Actief de natuur in!

Zin in een dagje uit? Dan zit je hier helemaal goed. In Venlo is er namelijk genoeg te doen voor jou en je vrienden en familie.

Op deze pagina staan allerlei toffe activiteiten die jouw dag net wat spannender maken!


Placeholder for Maashof e chopperMaashof e chopper

Scooter/e-chopper huren

De wind door je haren voelen terwijl je door Venlo en omgeving racet? Huur dan een e-chopper, scooter of zelfs een Segway bij Maashof. Verken de kronkelende weggetjes, leuke dorpjes en de mooie bezienswaardigheden.

Placeholder for LuchtfotosLuchtfotos

Rondvlucht maken

Is het een vogel, is het een vliegtuig? Wil jij Venlo van een hoger punt bekijken? Je kunt dan in een vliegtuig een rondvlucht maken van 30, 45 of 60 minuten.

Placeholder for luchtballon vaart venloluchtballon vaart venlo

Luchtballonvaart

Heb je altijd al eens een luchtballonvaart willen maken? Ook dit kun je in Venlo doen! Je kunt bij Greetzz Ballonvaarten makkelijk en snel je vaart boeken.

Placeholder for Klimpark fliegerhorstKlimpark fliegerhorst

Klimtuin Fliegerhorst

Zin in iets geks, iets spannends en iets avontuurlijks? Voor dat soort avonden is er Klimtoren Fliegerhorst. Een interessant weetje: De klimtoren is een overblijfsel van het oorlogsvliegveld Fliegerhorst uit de Tweede Wereldoorlog!

Placeholder for BmxbaanBmxbaan

Wielerbaan

BMX'ers, skeeleraars en baanwielrenners opgelet, Venlo beschikt over een wielerbaan! Achter de wielerbaan, in het bos begint een speciaal aangelegd MTB-circuit van 2,5 kilometer. Kijk hier voor meer informatie. Een heerlijk actief uitje voor mannen, vrouwen en kids!

Placeholder for Tuk Tuk TheoTuk Tuk Theo

Tuk Tuk ritje

De naam zegt het al, bij Tuk Tuk Theo kun je een Tuk Tuk huren. Ze zijn ideaal voor citytours, familiedagen en andere leuke uitstapjes. Met deze Tuk Tuks rijdt je een gezellig rondje door het hart van de stad.