Tot in de late uurtjes

Gezellige bruine kroegen, lekker dansen of naar een feestje

Uitgaan

Als de winkels al lang en breed gesloten zijn, is er in de Venlose binnenstad nog genoeg te beleven. Twee bioscopen, een theater, een gloednieuwe poptempel en een tot cultureel podium omgebouwde kerk staan borg voor een breed cultureel programma. Of je nou een hele avond wilt dansen of aan de bar wilt hangen in een gezellige bruine kroeg. Of misschien wel lekkere wijntjes drinken in de wijnbar. Het kan allemaal. Fijne avond!

Naar alle cafés

Gezelligheid in bruine kroegjes

We hebben ze genoeg, van die gezellige bruine kroegjes voor een lekker koud biertje

Preuf & Praotlokaal de Klep

Bijzonder gelegen, in de schaduw van de voormalige Kloosterkerk Domani, in het eeuwenoude Keizerstraatje. Naast twee kloosterbieren uit eigen brouwerij een keur aan speciaalbiertjes. In 2016 nummer 4 in de landelijke Café Top 100.

Meer over De Klep

10 Venlose Kroeghits

Venlo is een muziekstad. Jawel, dat mag rustig gezegd worden. Van troubadour tot techno, we hebben het. Onder het motte 'wat je luistert ben je zelf' vroegen we een aantal uitbaters van het Venlose nachtleven naar hun all time favoriete plaatje. De identiteit van de cafés was meteen helder. Wat is voor jou The Place To Be? Er mag gedanst worden!

Café De Blauw Trap: Kyteman - Sorry
Café De Locomotief: Led Zeppelin - Stairway to heaven (live)
Café Motown: Marvin Gaye - Let's get it on
Café Old Dutch: Udo Jürgens - Ich war noch niemals in New York
Café Restaurant Central: Moloko - Time is now
Café Take Five: Van Morrison - Moondance
Grand Café Chiosco: Vader Abraham - Het kleine café
Kefee D'n Erme: Frans Duyts - Je denkt maar dat je alles mag van mij
Proeflokaal: Billy Paul - Your song
Rub-a-Dub: Sadao Watanabe - Orange Express

Een avond samen genieten

Een mooie voorstelling bekijken, samen naar de film of een concert

Het dak gaat eraf in De Galerie

Ongetwijfeld een van de populairste kroegen van Venlo. Uitbater Alwin bedenkt elke keer wel iets nieuws om met z'n allen een feestje te kunnen vieren. Qua muziek passeert alles de revue; zorg er voor dat je de dag erna vrij hebt!

De agenda

Wil je weten wat er allemaal te doen is de komende tijd? Ga dan snel naar de agenda voor de leukste evenementen en activiteiten.

Het complete overzicht van evenementen laat zien dat Venlo een echte evenementenstad is. De agenda in één keer overzien is dan ook bijna niet te doen. De zoekfunctie helpt je gelukkig een handje om de leukste activiteiten in Venlo te vinden!

Naar de complete evenementenagenda

De beste wijntjes drink je hier

Kies de wijn die jij het lekkerst vindt, hier vind je ze allemaal. Of ga voor een gezellige high-wine!

Scala

Het ‘uitgaan’ van de toekomst is veel meer dan enkel muziek en een borrel. Beleving, verbazing en verwondering staan binnen dit nieuwe uitgaan centraal. Scala staat garant voor een gezellige avond. Er mag gedanst worden!

Lees meer