Pack your bags

Travel in style

Travel in style

Geerlings behoeft natuurlijk nauwelijks introductie – het Venlose warenhuis is al decennia een begrip in de stad. Inmiddels is de vierde generatie actief in de zaak en hebben we met Alexandra Geerlings van Geerlings tassen & koffers afgesproken. “Sinds 2012 ben ik verantwoordelijk voor de tassen en koffers die we verkopen. Eerst nog in de Vleesstraat maar sinds 2018 ben ik verhuisd zodat ik in de Klaasstraat ruim 450 m2 aan winkeloppervlakte heb.” Met die verhuizing is Alexandra een nieuwe weg ingeslagen. Ze werkt veel samen met Duifhuizen, één van Nederlands grootste aanbieders van tassen, koffers en klein lederwaren.

Wat ons meteen opvalt is de grote diversiteit aan stijlen, kleuren en merken. Ook de originele presentaties van de artikelen spreken ons bijzonder aan. Je krijgt zin om lekker rond te kijken en je te laten inspireren. Stiekem worden we ook wel hebberig van al dit moois. Clutches, handtassen en portemonnees in veel kleuren en stijlen. Ook de rugzak is, naast functioneel, een heus mode item geworden door het aanbod van hippe merken en kleuren.

“We verkopen hier producten in alle prijsklassen om zo een breed publiek aan te spreken”, aldus Alexandra. En met ruim veertig (!) merken in de winkel moet dat lukken. De pallets met nieuwe producten worden tegenwoordig voor de winkel afgeleverd. “De consument vindt het leuk om te zien dat er iets gebeurt en worden zo ook nieuwsgierig”, aldus de creatieve Alexandra. Wij worden zelf heel reislustig van de té gekke koffers in pastelkleuren van Suit Suit.

Kortom, wij gaan stijlvol onderweg!