Venlo Zomergids

De leukste tips voor een bruisende vakantie in Venlo en omgeving

Venlo Zomergids

Met de zonnige zomergids boordevol te gekke tips gaan jullie geheid een onvergetelijke zomer tegemoet! We vliegen in vogelvlucht langs vele highlights, attracties, natuurgebieden en must-sees van Venlo en omgeving. Mooi weer, slecht weer, zin in cultuur of juist om te shoppen en lekker te eten? Wij geven de tips die je nodig hebt, of je nu een dag of meerdere dagen op pad gaat. De gids is in papieren vorm op diverse plekken in de binnenstad en daarbuiten verkrijgbaar, je kunt hem hier downloaden, én je kunt de tips ook online bekijken!

Zomergids downloaden (PDF)

Dinner is served

Het is vakantie, de zon schijnt en je leeft als een god in Frankrijk. Zeker als je gaat tafelen in één van de pittoreske straatjes of pleintjes die in Venlo verborgen liggen. Het charmante kloosterkwartier bijvoorbeeld...

Lees meer

Shop till you drop

Laat maar rollen die euro’s... Het is vakantie en er mag geshopt worden. Ja toch? De rest van het jaar komt het er weer niet van. Dus duik de binnenstad in en ga op shopsafari. Waar te beginnen? Geen nood, hier volgt een handige handleiding.

Lees meer

Nature Calls

We denken dat er geen enkele stad in Nederland is waar de natuur overal zóóó dichtbij is. Op steenworp afstand van het centrum en zelfs in de stad kun je heerlijk genieten in het groen. Recreëren maar!

Lees meer

Lekker shoppen in Venlo