• Placeholder for Natuurdias25Natuurdias25

Kamperen in en rondom Venlo

Alles over de campings in en rondom Venlo!

Leuke campings in en rondom Venlo!

Wil jij graag kamperen in de buurt van Venlo? Dat kan op vele plekken. Hieronder staan 6 campings en vakantieparken waar je je caravan, camper of tentje kwijt kan!

Placeholder for Klein Vink Arcen park 1Klein Vink Arcen park 1

Roompot Vakantiepark Klein Vink - Arcen

Klein Vink is een luxe vakantiepark dat garant staat voor een heerlijk verblijf in Limburg. Alles op en rond het park staat in het teken van rust en ontspanning. Gelegen midden in Nationaal Park De Maasduinen met bossen, vennen en rivierduinen lijkt de tijd er soms wel even stil te staan.

Placeholder for Droompark MaasduinenDroompark Maasduinen

Droompark Maasduinen - Belfeld

Droompark Maasduinen ligt in een prachtig natuurgebied in Noord-Limburg. Het Nationaal Park de Maasduinen is vlakbij. Met zoveel natuur om de hoek heeft dit park meteen een streepje voor. 'Ons' eigen Limburg voelt hier al een beetje als 'buitenland' en geeft je verblijf nét dat beetje extra cachet.

Placeholder for KrosseltKrosselt

Camping de Krosselt - Velden

Deze camping ligt ook dichtbij de Maasduinen, dit is een prachtig natuurgebied voor fietsers en wandelaars. De doelgroep zijn mensen die de rust opzoeken en die een plek in de natuur willen waar ze hun vrije tijd door kunnen brengen.

Placeholder for ResidenceResidence

Residence Arcen Spa - Arcen

Gewoon lekker leven. Stijlvol, elegant en comfortabel maar zonder gekunstelde luxe. Dat is het uitgangspunt van Residence Arcen Spa, een recreatie-residence ten oosten van het Noord-Limburgse Arcen.

Placeholder for NabijeNabije

Camping Nabij de Fossa Eugenia - Arcen

Ben je van plan lekker te gaan fietsen en/ of wandelen in Arcen en omgeving, dan zit je bij de rustige en schone kleine camping 'Nabij de Fossa Eugenia' goed! Naast het kampeerterrein is er een 2 en een 4 persoons appartement aanwezig.

Placeholder for De weerdDe weerd

Camping De Weerd - Velden

Bij Camping de Weerd is er een picknickplek, genoeg tentplaatsen, kampeerplaatsen en nog grotere plaatsen van 110 - 135m2. De kinderen kunnen op het speelschip spelen en jij geniet van de rust op je mooie plekje. Of heb je een tent en zoek je nog een plek voor een paar nachtjes? Het kan hier allemaal!


Tips: wat te doen op de camping?

Op de camping wil je ook iets te doen hebben, maar wat dan? Hieronder staan tips voor leuke activiteiten!

Placeholder for BadmintonnenBadmintonnen

Badmintonnen

Badmintonnen zorgt voor urenlang plezier op de camping! Wat heb je nodig? 2 rackets, 1 shuttle (en misschien nog eentje extra) en een net of een wand. Ook kun je een wedstrijdje houden: wie kan de shuttle het langste hooghouden?

Placeholder for KaartspelKaartspel

Kaart- en bordspelletjes

Vooral in de avond zijn kaart- en bordspelletjes een leuke activiteit. Je kunt bijvoorbeeld Jokeren, Pokeren of Pesten. Of je neemt een eigen bordspel mee, zoals: Ganzenborden, Monopoly of Mens Erger Je Niet. Ook Nina Bellen heeft een leuk kaartspel ontworpen, speciaal gericht op Venlo!

Placeholder for WatergevechtWatergevecht

Watergevecht

In de zomer is het weer de hoogste tijd voor een verfrissend waterballonnengevecht. Vul die ballonnen maar met water en gaan met die banaan! Of je kiest voor het zware geschut: waterpistolen! Degene met de natste kleren, is de verliezer...


Barbecueën op de camping!

Hoe leuk is het om te barbecueën op de camping! Nodig de buren uit en de avond kan niet meer stuk. Lees hieronder meer over een perfecte zomerse barbecue!

Lees meer
Placeholder for BbqBbq

Sporten en recreëren in het groen

Door het groene karakter is Venlo uitstekend geschikt voor recreatief sporten. En van het groen kun je ook genieten in één van de vele mooie parken. Ideaal voor een wandeling of om even lekker te picknicken.

Lees meer
Placeholder for FietsFiets

Toch liever overnachten in een B&B of een hotel aan de Maas? Bekijk de mogelijkheden!