• 2013 06 Steyl 088

Actief de natuur in

Dé pagina voor de actieveling!

Actief de natuur in!

Zin in een dagje uit? Dan zit je hier helemaal goed. In Venlo is er namelijk genoeg te doen voor jou en je vrienden/familie. Op deze pagina staan 6 toffe activiteiten die jouw dag net wat spannender maken. Bekijk hieronder onze tips!


Placeholder for Maashof e chopper Maashof e chopper

Scooter/e-chopper huren

De wind door je haren voelen terwijl je als een echte biker door Venlo racet? Huur dan een e-chopper of scooter bij Maashof. Verken de kronkelende weggetjes, leuke dorpjes en de mooie bezienswaardigheden.

Placeholder for Maashof segway 2 Maashof segway 2

Segway tochtje

Dit is pas een unieke ervaring. Een ritje op de hypermoderne Segway bij Maashof staat garant voor hilarische momenten en een belevenis die je niet snel zult vergeten.

Placeholder for Tuk Tuk Theo Tuk Tuk Theo

Tuk Tuk ritje

De naam zegt het al, bij Tuk Tuk Theo kun je een Tuk Tuk huren. Ze zijn ideaal voor citytours, familiedagen en andere leuke uitstapjes. Met deze Tuk Tuks rijdt je een gezellig rondje door het hart van de stad.

Placeholder for Bootje huren Bootje huren

Bootje varen

Wist je dat je in Venlo een bootje kunt huren? Vaar alleen, met je partner of met een groep vrienden over de Maas. Kijk uit op de prachtige stad en laat je verrassen door de natuur die Venlo te bieden heeft.

Placeholder for Luchtfotos Luchtfotos

Rondvlucht maken

Is het een vogel, is het een vliegtuig? Wil jij Venlo van een hoger punt bekijken? Je kunt dan in een vliegtuig een rondvlucht maken van 15, 30, 45 of 60 minuten.

Placeholder for luchtballon vaart venlo luchtballon vaart venlo

Luchtballonvaart

Heb je altijd al eens een luchtballonvaart willen maken? Ook dit kun je in Venlo doen! Je kunt bij Greetzz Ballonvaarten makkelijk en snel je vaart boeken.

Placeholder for Klimpark fliegerhorst Klimpark fliegerhorst

Klimtuin Fliegerhorst

Zin in iets geks, iets spannends en iets avontuurlijks? Voor dat soort avonden is er Klimtoren Fliegerhorst. Een interessant weetje: De klimtoren is een overblijfsel van het oorlogsvliegveld Fliegerhorst uit de Tweede Wereldoorlog!

Placeholder for Bmxbaan Bmxbaan

Wielerbaan

BMX'ers, skeeleraars en baanwielrenners opgelet, Venlo beschikt over een wielerbaan! Achter de wielerbaan, in het bos begint een speciaal aangelegd MTB-circuit van 2,5 kilometer. Kijk hier voor meer informatie. Een heerlijk actief uitje voor mannen, vrouwen en kids!


Wandel- en fietsroutes

Wil je liever zelf op pad gaan, zonder plannen? Dan kun je te voet of met de fiets een dagje erop uit. Wil je meer tips voor een fijne wandel- of fietsroute? Klik dan hier beneden!

Wandelen en fietsen aan de Maas