• 2015 08 Venlo City 001

Terrassen in Venlo

Genieten op het terras met een hapje en een drankje!

Terrassen in Venlo

Waar kun je beter genieten dan op het terras met een lekker hapje en een verfrissend drankje? Wanneer de zon begint te schijnen, komen ook de tafeltjes naar buiten. In Venlo kun je lekker relaxen op het terras! Ben je benieuwd naar de leuke terrasjes in Venlo? Lees dan vooral verder!


9 x leuke terrassen in Venlo!

Placeholder for Scheuten terras Scheuten terras

Scheuten terras

Het terras met het mooiste uitzicht, dat is zeker! Dit is een terras waar je zeker een keer geweest moet zijn! Het restaurant Cabillaud bezorgt hier kleine hapjes met verrassende combinaties.

Placeholder for Markt stadhuis Venlo Markt stadhuis Venlo

Markt voor het stadhuis

Dit is een van de meest bruisende markten van Venlo. De keuze voor restaurantjes en cafés is enorm breed, bijvoorbeeld: Café Restaurant Central, Old Dutch en BikMik. Perfect voor een korte shoppauze met een kopje koffie, of voor een lunchpauze met een lekker belegd broodje.

Placeholder for Maasboulevard Werf Maasboulevard Werf

De Werf aan de Maas

De Maasboulevard is dé plek om de hele dag te genieten van de zon, het water, langsvarende bootjes en chillende mensen in het gras aan de overkant. Je kunt hier zelfs genieten van de zonsondergang!

Placeholder for Kwartelenmarkt Kwartelenmarkt

Kwartelenmarkt

De Kwartelenmarkt is een verbindingsplein tussen de oude binnenstad en Maasboulevard. Het ligt een beetje verborgen in het oude centrum, maar ook hier zijn verschillende leuke plekken om te eten en te drinken.

Placeholder for Parade Parade

Parade

Een lange straat met veel winkeltjes om te shoppen, maar ook perfect voor een pauze! Vanuit één van de winkeltjes een stoel in ploffen is ideaal! In deze straat ligt bijvoorbeeld Take 5, De Witte en Milk and Cookies.

Placeholder for Plein 7 Plein 7

Oude Markt

De omgeving rond de Oude Markt is de laatste jaren sterk gegroeid in aantal terrasstoelen. Het aantal zonuren is hier hoog en de keuze voor het type café of restaurant is breed.

Placeholder for Hemingway terras Hemingway terras

Hemingway Stadsterras

De sfeer is hier relaxed, intiem en mediteraan. Ondanks dat je midden in de stad zit, kun je hier in alle rust genieten van een kop koffie, een mooi getapt glas bier of een heerlijke maaltijd.

Placeholder for Nolensplein Nolensplein

Nolensplein

Het plein, dat dient als parkeerplaats en markt (op woensdag en zaterdag), wordt omgeven door tal van winkels. Hier kun je lekker tot rust komen tijdens een dagje shoppen.

Placeholder for De klep De klep

Floddergats

Een smal, maar gezellig straatje achter het klooster. De moeite waard om eens langs te gaan. Hier vind je de terrassen van Café de Klep, De Keizerin en Bij de Buren.


Haal het terras in huis!

Wil je het liever thuis gezellig maken met een lekkere cocktail of verfrissend biertje? Ook goed! Een aantal ondernemers in Venlo hebben drankboxen voor je klaarliggen!

Placeholder for Whats App Image 2021 04 01 at 11 10 02 Whats App Image 2021 04 01 at 11 10 02

Brouwersplaats

Dit is een selectie van twaalf bijzondere Speciaalbieren uit de kelder van Brouwersplaats. Perfect voor een bierproeverij samen met je vrienden!

Placeholder for Whats App Image 2021 04 01 at 11 08 51 Whats App Image 2021 04 01 at 11 08 51

Café BLVD

Girlsnight! Bij Café BLVD kun je een persoonlijk cocktailmenu bestellen voor jou en je vriendinnen. Ook nog eens inclusief nacho's!

Placeholder for Whats App Image 2021 04 01 at 11 19 23 Whats App Image 2021 04 01 at 11 19 23

Café de Klep

Als je op zoek bent naar een bijzonder Venloos bierpakket, dan moet je deze hebben! De 4 Paeterkes + hét Paeterke glas, allemaal in één pakket van Café de Klep.


Terrastrends 2021

We zien steeds meer streetfood gerechtjes verschijnen op de menukaarten. Denk hierbij aan de taco's, mini-hamburgertjes, kleine pannenkoeken, taco's, mini-loempia's en nog veel meer! Deze zijn te halen bij Gashoes, Café BLVD en Plein 7. Een andere trend is de duurzaamheid die erbij komt kijken. Verantwoord omgaan met energie, watergebruik en waste is een must.

Placeholder for 2015 08 Venlo City 011 2015 08 Venlo City 011