• Placeholder for 2022 05 Venlo Partners Terras 12022 05 Venlo Partners Terras 1

Terrassen in Venlo

Strijk neer op één van de vele gezellige terrassen

Kom een terrasje pakken!

Tijdens een zomerse dag is er geen fijnere plek dan op het terras. Lekker in de zon (of juist heerlijk in de schaduw), genietend van een hapje en een drankje, bijkletsen en de drukte van de stad aan je voorbij laten trekken.

Wanneer de zon begint te schijnen, komen ook de tafeltjes naar buiten. In Venlo kun je lekker relaxen op het terras! Ben je benieuwd naar de leuke terrasjes in Venlo? Lees dan vooral verder!


8 x leuke terrassen in Venlo!

Placeholder for Scheuten terrasScheuten terras

Skybar met uitzicht op de Maas

Het terras met het mooiste uitzicht op 'Mooder Maas', dat is zeker! Op het Scheuten terras moet je zeker één keer geweest zijn! Lounge in de skybar van Cabillaud en verwen jezelf met een heerlijke lunch of ga lekkere borrelen.

Placeholder for Markt stadhuis VenloMarkt stadhuis Venlo

Historisch terrassen op de Markt

De markt voor het stadhuis is één van de meest bruisende markten van de binnenstad en hét horecaplein van Venlo met Café Restaurant Central, Old Dutch en BikMik. Perfect voor een korte shoppauze met een kopje koffie, of voor een lunchpauze met een lekker belegd broodje.

Placeholder for KwartelenmarktKwartelenmarkt

Eersteklas op de Kwartelenmarkt

De Kwartelenmarkt verbindt de oude binnenstad met de Maasboulevard. Een beetje verborgen, en daardoor zeer zeker de moeite waard met gezellige terrassen zoals Bar Ö, cocktails bij Dorstig en eersteklas dineren bij Bistro Schell, Brasserie Sur Place en Kwartelenmarkt 11 op 3.

Placeholder for ParadeParade

Paraderen op de Parade

De Parade slingert over de lengte van de binnenstad, dus je hebt de terrassen voor het uitzoeken! Verover een plekje bij Take 5, Café Bruxelles, Brasserie De Witte of Milk and Cookies!

Placeholder for Plein 7Plein 7

Oude Markt

De omgeving rond de Oude Markt is de laatste jaren sterk gegroeid in aantal terrasstoelen. Het aantal zonuren is hier hoog en de keuze voor het type café of restaurant is breed.

Placeholder for HemingwayHemingway

Hemingway Stadsterras

De sfeer is hier relaxed, intiem en mediteraan. Ondanks dat je midden in de stad zit, kun je hier in alle rust genieten van een kop koffie, een mooi getapt glas bier of een heerlijke maaltijd.

Placeholder for NolenspleinNolensplein

Nolensplein

Het plein, dat dient als parkeerplaats en markt (op woensdag en zaterdag), wordt omgeven door tal van winkels. Hier kun je lekker tot rust komen tijdens een dagje shoppen.

Placeholder for De klepDe klep

Floddergats

Een smal, maar gezellig straatje achter het klooster. De moeite waard om eens langs te gaan. Hier vind je de terrassen van Café de Klep, De Keizerin en Bij de Buren.


Niet gevonden wat je zocht?

Dat kan! Het ene terras is het andere niet. Daarom hebben wij nog meer keus voor jou op een rijtje gezet. Lekker lunchen, alle wereldkeukens, vega(n) opties maar ook de borrelhotspots in de binnenstad vind je hier!

Wereldkeukens

In ons eigen Venlo!

Placeholder for 2016 11 Cafe BLVD 42016 11 Cafe BLVD 4

Borrelen en shared dining

Samen delen is samen eten!

Placeholder for Whats App Image 2022 04 20 at 3 43 18 PMWhats App Image 2022 04 20 at 3 43 18 PM