• Placeholder for 2016 11 Cafe BLVD 42016 11 Cafe BLVD 4

6 x uiteten in Venlo

De favoriete restaurants van onze volgers!

6 x uiteten in Venlo

Bij een dagje of een weekendje weg in Venlo hoort natuurlijk lekker eten. Maar wat zijn dan de beste en leukste restaurants om lekker te eten in Venlo? Wij hebben het aan onze volgers gevraagd! Zij vertelden ons over hun favoriete restaurants in Venlo. We hebben een lijstje gemaakt met de zes favoriete plekken waar je lekker kunt eten in Venlo.


Eddy's Steaks ‘n Sushi

Het restaurant met de meeste stemmen was Eddy's Steaks ’n Sushi. Dit restaurant ligt op de Oude Markt, in het centrum van Venlo. Het is de plek waar het Oosten en het Westen samenkomen. Heb je zin in heerlijke sushi? Of juist meer trek in een hamburger of een steak? Bij Motown zit je sowieso goed! Ze hebben een zeer uitgebreide menukaart met als specialiteit hun verse sushi en verschillende vleesgerechten. Heb je in de middag al trek? Motown serveert al sushi vanaf 12:00 uur ‘s middags!

Placeholder for Schermafbeelding 2021 04 06 om 16 07 18Schermafbeelding 2021 04 06 om 16 07 18

Bij de Buren

Sharing is caring! Dat concept zie je terugkomen in het tapasmenu van Bij de Buren. Je kunt hier heerlijk genieten van verschillende soorten tapas. Bestel verschillende gerechtjes en deel deze met jouw tafelgenoten. Het aanbod is divers en super lekker. Van nacho’s uit de oven tot falafel met pita en huisgemaakte hummus. Er is voor ieder wat wils! Volgens onze volgers eet je hier de beste Soto Ayam van de stad, een soep uit de Indonesische keuken. Je kunt hier ook heerlijk lunchen. Bij de Buren staat bekend om hun Club Sandwich, lekkere tosti’s en dagverse soepen.

Placeholder for Schermafbeelding 2021 04 06 om 16 10 30Schermafbeelding 2021 04 06 om 16 10 30

Lanterna

De lekkerste pasta’s geserveerd met heerlijke Italiaanse wijnen, wat wil je nog meer? Lanterna is een Italiaans restaurant, gelegen in de Heilige Geeststraat in Venlo. De authentieke Italiaanse sfeer in het restaurant is bijzonder. Hierdoor waan je je als gast direct in Italië. Begin met een heerlijke anti pasti Che Sorpresa, een mix van bijzondere kleine hapjes. Of wil je lekker lang tafelen? Bestel dan een compleet 3-, 4-, of 5- gangen menu en laat je verrassen door de chef.

Placeholder for LanternaLanterna

Kwartelenmarkt 11 op 3

Dit restaurant ligt op de Kwartelenmarkt in Venlo, een gezellig plein wat vroeger al in het teken stond van voeding en eten. Lang geleden werden er op dit plein kwartels verhandeld en stond hier een molen om graan en peper te malen. Bij restaurant Kwartelenmarkt 11 op 3 kan je op hoog niveau gastronomisch genieten voor een eerlijke prijs. Het restaurant haalt waar mogelijk de producten bij lokale telers, slagers en bakkers. Ze zijn trots op de regio en gebruiken dit in hun keuken. De lokale en traditionele keuken wordt toegepast met een twist. De Noord-Limburgse keuken wordt bij Kwartelenmarkt 11 op 3 gecombineerd met een Japanse en Indonesische touch. Laat je verrassen!

Placeholder for Kwartelenmarkt2Kwartelenmarkt2

Beej Wim

Beej Wim is een Asian Foodbar & More. De twee chefs van het restaurant komen uit Maleisië en China en kennen elkaar sinds 1984. De twee chefs en het restaurant Beej Wim staan bekend om de heerlijke authentieke Aziatische gerechten. Bij Beej Wim kun je gezellig dineren volgens het “shared dining” concept. Bestel verschillende gerechtjes waardoor je van verschillende smaken iets kunt proeven. Ongedwongen en gezellig genieten van de Aziatische keuken, dat is waar het bij Beej Wim om draait.

Placeholder for Schermafbeelding 2021 04 06 om 15 59 48Schermafbeelding 2021 04 06 om 15 59 48

Eetcafé De Brasserie

Welkom in de Klaasstraat, bij Eetcafé De Brasserie. De Brasserie is gelegen in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Venlo. Hier ben je op het juiste adres voor heerlijke gerechten voor een lunch of diner. De eigenaresse Annie maakt alles dagelijks vers voor je klaar. Het belangrijkste ingrediënt is passie! Voor welke gerechten ga je naar De Brasserie? Dat zijn Annie’s zwarte kip of Kip piri piri. De Brasserie is ook een heerlijke plek om een lekkere kop koffie te drinken of te genieten van een biertje of wijntje na een dagje winkelen in Venlo.

Placeholder for De brasserieDe brasserie

Wil je meer weten over de leukste terrassen van Venlo? Lees dan het blog hieronder!