• Placeholder for 2018 09 VP Ijsco Fantastico 9 A42018 09 VP Ijsco Fantastico 9 A4

IJsjes in Venlo

De lekkerste ijsjes in Venlo!

IJsjes in Venlo!

Ben je op zoek naar een ijssalon voor een room-, sorbet- of waterijsje? Dan zit je in Venlo helemaal goed! Hieronder staan een aantal ijssalons waar je van je zomerse ijsje kunt genieten!


Haal je ijsje bij...

Een aantal ijssalons in Venlo op een rijtje!

Placeholder for 2016 11 Pinocchioijs 22016 11 Pinocchioijs 2

Pinocchio IJs

In de Grote Beekstraat haal je heerlijk Italiaans ijs van Pinocchio! 30 verschillende smaken schepijs... dat belooft wat!

Placeholder for IjscofantasticoIjscofantastico

IJsco Fantastico

Wil je een ijsje eten aan de Maas met een prachtig uitzicht? Dan moet je bij Ijsco Fantastico zijn! Perfect voor een korte stop tijdens een wandel- of fietsroute door de stad.

Placeholder for Zeuten InvalZeuten Inval

IJsmakerij de Zeuten Inval in Velden

IJssalon de Zeuten Inval verkoopt ambachtelijk ijs volgens eigen recept! De sorbetsmaken zijn volledig koemelkvrij en de meeste ijssoorten zijn 100% glutenvrij.

Placeholder for Ijssalon cleversIjssalon clevers

IJssalon Clevers in Arcen

In Arcen kun je bij Clevers IJs lekker genieten van het uitzicht over de maas of het pittoreske centrum van dit bijzondere dorp. Haal hier je verwenmomentje!

Placeholder for 2016 11 Da Pauloijs 22016 11 Da Pauloijs 2

Da Paulo IJssalon

Ijs krijg je natuurlijk in vele kleuren en smaken. Die kun je ook krijgen bij Da Paulo in het centrum van de stad. Een mooi terras biedt uitzicht op het winkelende publiek rond de Vleesstraat.

Placeholder for Gelaterio GinoGelaterio Gino

Gelateria Gino

Gelateria Gino verkoopt Italiaans ijs en is een koffiespecialist. Van Torta al Limone tot smurfenijs, van Affogato al Café tot een heerlijke Choco-latte Bianco. Voor ieder wat wils!


Speciaal ijs

Ken jij deze smaken al?

Bij IJsco Fantastico is de smaak appeltaart te verkrijgen. Bij IJssalon Pinocchio hebben ze de smaak bokkenpootjes. En de 18-plussers kunnen bij IJssalon Clevers de smaak amaretto uitproberen. Genoeg aparte smaken voor eens uit te proeven!

Placeholder for 2018 09 VP Ijsco Fantastico 16 A42018 09 VP Ijsco Fantastico 16 A4

IJstrend 2021

Wat betreft de ijstrends, is het vegan ijs toch wel de grootste verandering. Dit ijs bevat geen eieren, melk en room, maar bestaat als basis uit rijst-, soja- of kokosmelk. Bij vele ijssalons en supermarkten is dit ijs in verschillende smaken te verkrijgen, dus als veganist heb je gelukkig genoeg keuze aan ijs!

Placeholder for 2018 09 VP Ijsco Fantastico 8 A42018 09 VP Ijsco Fantastico 8 A4

Lees hier meer over hoe je een echte zomerse BBQ organiseert met lokale producten uit Venlo!