• Placeholder for 2020 06 VP Miso Oriantal 102020 06 VP Miso Oriantal 10

Zomerse drinkspots

De lekkerste drinkspots in Venlo vind je hier!

Zomerse drinkspots

Niets is lekkerder dan een verfrissend drankje op een hete zomerdag. In Venlo zijn er genoeg verschillende plekken voor deze heerlijke drankjes. Zo heb je unieke cocktails, zomerse speciaalbiertjes, lekkere wijnen, smoothies en andere lekkere drankjes. Kom jij ze eens proberen in de binnenstad?


De favorieten uit de binnenstad!

Wat zijn nu de favoriete drankjes uit de binnenstad? Bekijk het hieronder!

Placeholder for BrouwersplaatsBrouwersplaats

Brouwersplaats

De Brouwersplaats heeft gekozen voor de Weihenstephner hefe weizen. Deze heeft alle smaakkarakteristieken van een goede pils, zoals een fijne hopbitterheid en een uitzonderlijke doordrinkbaarheid.

Placeholder for STEKSTEK

STEK

STEK heeft deze zomer een heerlijke iced chai latte. Huisgemaakt & lekker kruidig, gemaakt met havermelk en is dus vegan en lactosevrij!

Placeholder for VainsVains

Vain's

Vain's signature cocktail is een mooie Old Fashioned met een moderne twist. Deze cocktail staat bij hen bekend als de "Spicy Mango".

Placeholder for Backwerk venloz cBackwerk venloz c

BackWERK

BackWERK staat voor vers en gezond. Probeer eens één van de huisgemaakte sappen, smoothies of limonades!

Placeholder for BLVDBLVD

Café BLVD

Voor de BOB's onder ons zijn er bij Café BLVD lekkere non-alcoholische gins te verkrijgen. Een Seedlip Spice, een Seedlip Garden en een heerlijke Seedlip Grove. Perfect voor de zomer!

Placeholder for Vin LeauVin Leau

Vin L'eau

De gasten van Vin L'eau drinken op het terras graag deze witte wijn uit zuid Frankrijk, Cascogne. De naam van de wijn is Mas des Lauriers. Dit is een Blend (mix) van Sauvignon Blanc en Colombar.


Hertog Jan Brouwerij

De bierbrouwerij die door vier vrienden is opgericht in 1915. In deze brouwerij kun je een rondleiding krijgen, waarbij je onder begeleiding van een ervaren gids het complete brouwproces volgt. Je ruikt de hop, proeft de mout en natuurlijk... het bier!

Meer info
Placeholder for Hertog Jan bierbrouwerij ArcenHertog Jan bierbrouwerij Arcen

Venloos biertje

Ken jij deze al? Dit Venloos speciaalbiertje wordt gebrouwen in de kelder van de Stadsbrouwerij de Klep. De naam van het biertje is afkomstig van een sculptuur dat voor de kapel van het Dominicanenklooster Mariaweide staat. Er zijn op het moment al 4 verschillende Paeterkes, dus voor ieder wat wils!

Placeholder for Whats App Image 2021 03 31 at 12 17 06Whats App Image 2021 03 31 at 12 17 06

Benieuwd naar de lekkerste ijssalons in Venlo? Bekijk dan het blog hier beneden!