Marion Poeth

Bibliotheek Venlo

Marion Poeth is programmacoördinator bij Bibliotheek Venlo. Marion heeft een hart voor de bibliotheek. Ze is blij wanneer de bezoekers van de bibliotheek ook blij en tevreden zijn. We vroegen Marion naar haar favoriete activiteiten die hebben plaatsgevonden in Bibliotheek Venlo. De activiteiten en projecten die samen met inwoners van Venlo en de partners van de bibliotheek worden opgezet zijn haar favoriet. Het aanbod van activiteiten in Bibliotheek Venlo is heel divers. Er is voor ieder wat wils!

Wat de Bibliotheek in Venlo uniek en bijzonder maakt is dat het een plek is waar je zomaar naar binnen kunt lopen. Heb je een speciale vraag, wil je kennis opdoen, iemand ontmoeten, studeren, werken of tussen de collectie neuzen? Iedereen is welkom in de bibliotheek, ook zonder lidmaatschap!

We vroegen aan Marion wat zij het leukste vindt aan haar werk als programmacoördinator bij de bibliotheek. Het werken in een bruisende organisatie die altijd in ontwikkeling is vindt Marion onwijs leuk. De diversiteit maakt haar werk bijzonder. De werkzaamheden, activiteiten, bezoekers en partners waar Bibliotheek Venlo mee te maken heeft zijn heel verschillend. Dit maakt het werken bij deze organisatie divers.

We vroegen Marion naar haar favoriete boek als ze er één mocht kiezen uit de bibliotheek. Het boek Neverwhere van de auteur Neil Gaiman is haar favoriet!

Placeholder for MARION2MARION2

.

Daarnaast geeft Marion als tip de summerschool activiteiten die tijdens de zomer door Bibliotheek Venlo worden georganiseerd. Een workshop “creative writing” en een literaire bijeenkomst in de Botanische tuinen in Tegelen zijn hier onderdeel van. Ga tijdens de zomer op avontuur met een interactieve speurtocht in Venlo of je kunt buiten heerlijk genieten van spannende verhalen. Een druilerige regendag in de zomer? Luister dan naar de gloednieuwe podcastreeks Het Raadsel van Limburg met Daan Doesborgh. Deze podcast heeft Bibliotheek Venlo samen met hem gerealiseerd.

Vanaf 30 mei is de stadsbibliotheek elke week op zondag van twaalf uur tot vijf uur ’s middags geopend. Bibliotheek Venlo gaat binnenkort samen met de inwoners van Venlo allerlei leuke activiteiten organiseren in de kernen. Stay tuned!

Blijf op de hoogte van de leukste verhalen, nieuwste hotspots en evenementen die je niet wilt missen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief