• Placeholder for Kasteeltuinen Arcen Speeltorens Eefke 2021 001Kasteeltuinen Arcen Speeltorens Eefke 2021 001

Eropuit met de kids in Venlo

Lekker naar buiten, samen op avontuur!

In Venlo hoef je niet thuis te blijven, want er is buiten de deur genoeg te beleven. Dus hup, die jas aan en lekker naar buiten met z'n allen!


Speelpark Klein Zwitserland

Een dag vol speel plezier beleef je in Tegelen. In Speelpark Klein Zwitserland raak je niet uitgespeeld! Een avonturenbos, nostalgisch speelplezier en minigolf. En vergeet op een zonnige dag zeker niet je badkleding mee te nemen. Dan kun je ook nog spetteren en plonsen in het buitenzwembad!

Ontdek meer
Placeholder for Klein zwitserland folderKlein zwitserland folder

Ontdek het Smokkelpad in Velden

Op de grens van Velden en Duitsland, praktisch achterom bij pannenkoekenhuis Jagersrust, ligt het Smokkelpad. Op smokkelpad leer je niet alleen wat de natuur te bieden heeft, maar ontdek je al klimmend en klauterend ook een stukje spannende geschiedenis van dit grensgebied!

Ontdek meer
Placeholder for Jagersrust stapstenen smokkelpadJagersrust stapstenen smokkelpad

Tijd voor een potje minigolf!

Wie kent het niet, minigolf! Sinds jaar en dag een van de leukste uitjes voor het hele gezin. Benieuwd waar je in Venlo terecht kunt? Lees dan snel verder!

Placeholder for SKZ april24 58SKZ april24 58

Welkom in het Wilde Westen. Bij Adventure Golf Gold Rush in Speelpark Klein Zwitserland golf jij natuurlijk voor goud!

Placeholder for Bosrand arcen Midgetgolf kidsBosrand arcen Midgetgolf kids

Bij De Bosrand in Arcen speel jij - hoe kan het ook anders - een heerlijk potje minigolf in het groen. Met pannenkoeken toe!

Placeholder for 2022 04 Kasteeltuinen modellen 106 A42022 04 Kasteeltuinen modellen 106 A4

De meest avontuurlijke minigolfbaan van Europa? Tegen wie neem jij het op in Kasteeltuinen Arcen?


Met het hele gezin genieten bij Kinderboerderij Hagerhof

Bij Kinderboerderij Hagerhof in Venlo kun jij tussen de koeien, vogels, konijnen, varkens, geiten en talloze andere dieren lopen, ze aaien en knuffelen en soms ook voeren.

Ontdek meer
Placeholder for HagerhofHagerhof

Lekker met ezels knuffelen?

Wist je dat ezels super sociaal en knuffelbaar zijn? Bij Ezelboerderij ’t Jaegershoes in Belfeld kun je knuffelen met ezels (en alle andere dieren). En wil jij het natuurgebied ontdekken maar heeft niet iedereen zin in een lange wandeltocht? Neem dan een ezeltje mee!

Ontdek meer
Placeholder for Ezelboerdeirj BelfeldEzelboerdeirj Belfeld

De leukste (openbare) speeltuinen

Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden? Soms is het enige dat je nodig hebt een leuke speeltuin namelijk. Maar goed dat daar in Groot Venlo meerdere van te vinden zijn. We zetten er een paar voor jou op een rijtje!

Placeholder for Speeltuin Hagerweike 2Speeltuin Hagerweike 2

Bij Speeltuin Hagerweike in Venlo-Zuid kun je schommelen, roetsjen, wip-wappen, klimmen, klauteren en zandkastelen bouwen tot en met. Hongerig en dorstig? In het winkeltje kun jij je tegoed doen aan snoepjes, ijsjes, ranja en broodjes.

Placeholder for Superweike BelfeldSuperweike Belfeld

Spelen, klimmen, klauteren en ravotten in het speelbos? Het kan allemaal in Het Superweike in Belfeld! En of dat nog niet genoeg is om jou op de fiets te laten springen, hebben ze ook een dierenweide. Waar wacht je nog op? Picknickmand mee en gaan!

Placeholder for Speeltuin Osblieriek 2Speeltuin Osblieriek 2

Lekker spelen in de speeltuin Ös Blie Riëk in Blerick, een woordspeling op het dialectwoord voor deze dorpskern. Een gezellige, schaduwrijke speeltuin waar je de hele dag heerlijk door kunt brengen. Voor deze speeltuin betaal je een kleine toegangsprijs.


Klauteren op grote (en groene!) hoogte

Klimmen en klauteren, letterlijk! Beleef een onvergetelijk avontuur hoog in de bomen bij Fun Forest in Tegelen. Hoe hoog durf jij te gaan? Leef je uit op de verschillende parcoursen en klim zo hoog als je kan!

Ontdek meer
Placeholder for Fun Forest Kidspanel 2022 Mitch van Schijndel 50 2Fun Forest Kidspanel 2022 Mitch van Schijndel 50 2

Escape Tour Venlo

Ga terug in de tijd, het jaar 1933 om precies te zijn, en ontdek Venlo op een unieke manier. Duik in het verhaal van Sjanet en help haar door in deze citygame alle opdrachten te voltooien, raadsels op te lossen en aanwijzingen te ontcijferen.

Ontdek meer
Placeholder for Venlo 2Venlo 2

Prins(es) voor één dag!

Kasteeltuinen Arcen heeft alles! Historie, natuur, speelplezier en met een beetje fantasie reis jij door de tijd en over de hele wereld.

Placeholder for Kasteeltuinen Arcen Fotoshoot NBTC 2020 08Kasteeltuinen Arcen Fotoshoot NBTC 2020 08

Wat heeft ieder zelf-respecterend prins(es) nodig? Juist, een kasteel! Voel je koning te rijk in het eeuwenoude Kasteel Arcen.

Placeholder for KTA zomer 049KTA zomer 049

Ontdek alle bijzondere plekken, leuke weetjes en alles over de tuinen en het kasteel met een leuke speurtocht door Kasteeltuinen Arcen.

Placeholder for KTA zomer 061KTA zomer 061

Lekker ravotten op het speelstrand met trekvlot en speeltorens of maak kennis met alle knuffelbare dieren in de aaiweide!


Lekker een balletje trappen

Tijd voor een potje voetgolf bij Voetgolf International in de Boekend! Zoals de naam doet vermoeden is het een mix van voetbal en golf. Met maar liefst 14 holes is dit een leuke activiteit jong en oud. En onthoud, meedoen is belangrijker dan winnen!

Ontdek meer
Placeholder for Voetgolf international 1402Voetgolf international 1402

Op zoek naar nog meer inspiratie voor een dagje uit?

Musea, theaters en meer met de kids

Kids en cultuur in Venlo: een gouden combinatie

Placeholder for AGENDA Feest WEB Limburgs MuseumAGENDA Feest WEB Limburgs Museum

Lekker uit eten met kids

De leukste en lekkerste eetplekjes voor het hele gezin!

Placeholder for Happy Familie 051Happy Familie 051

Binnenactiviteiten met de kids

Weer of geen weer, in Venlo kun je altijd binnen spelen

Placeholder for 2023 CAMPAGNE Cultuur Boulderkerk WEB Niels Winter 662023 CAMPAGNE Cultuur Boulderkerk WEB Niels Winter 66