Venlo Wintergids

De leukste tips voor een winter in Venlo, Arcen, Steyl en omgeving

Venlo Wintergids

Met deze sfeervolle wintergids gaan jullie heerlijke wintermaanden tegemoet. Dit boekje vliegt in vogelvlucht langs alle winterevents, highlights en fijne herfst- en winterplekjes in Groot-Venlo. Prachtig najaarsweer, een druilerige winterdag, actief of lekker lui, honger of dorst? Deze gids biedt gouden tips voor elk moment en elke gemoedstoestand.

Dus... kijk gerust rond en doe vooral waar jullie vandaag zin in hebben. Heel veel plezier!

De gids is in papieren vorm op diverse plekken in de binnenstad en daarbuiten verkrijgbaar, je kunt hem hier downloaden, én je kunt de tips ook online bekijken!

Wintergids downloaden (PDF)

Winactie

Zie jij een overnachting of diner in Venlo wel zitten? Doe dan mee met onze actie en maak kans!

Winactie

Hup... naar buiten

De blaadjes vallen, het wordt steeds kouder... De winter is het mooiste seizoen van het jaar. Ja toch? Strik de wandelschoenen stevig vast en geniet optimaal van al die natuurpracht.

Lees meer

Traditiegetrouw

November stilte voor de storm? Not really! Want in aanloop naar sint en kerst vieren we hier in het zuiden traditiegetrouw nóg twee katholieke feesten: Sint-Maarten en de 11e van de 11e. 11 november is een ijkpunt voor elke rasechte Limburger.

Lees meer

Culture Club

Venlo heeft een goed gevulde culturele agenda, van popmuziek tot lezingen en van arthouse films tot hedendaagse kunst. Genoeg te kiezen! Maar eh... er is zoveel. Dat klopt. Daarom vroegen wij alle podia om dé highlights van dit seizoen door te geven. Smaken verschillen, maar met deze tips ben je van kwaliteit verzekerd.

Lees meer

Fall fashion

Van alle grote ketens tot verborgen pareltjes... In Venlo kun je shoppen tot je een ons weegt, maar we trakteren je met alle plezier op een paar bijzondere adresjes. Sommige zijn nieuw, vernieuwd of gewoon al jaren zó leuk dat je ze niet wil missen.

Lees meer

Smullen in de herfst

Van een exquise caffé latte tot een bedwelmend sterrendiner: bourgondisch als Venlo is, wemelt het er van de goede koffiebars, cafés en restaurants. De volgende adresjes zijn zeer smakelijk en zeer herfstig.

Lees meer

Sint in the city

Yes, de Sint is back in town. De goedheiligman is een druk baasje, maar voor een bezoekje aan Venlo maakt hij zijn agenda meteen vrij. Check hier de allerleukste Sinterklaasuitstapjes!

Lees meer

Kom in de kerstsfeer

Kun je niet wachten tot Kerstmis? Met deze activiteiten hoeft dat ook niet! Kom jij samen met ons in de kerstsfeer?

Lees meer

Christmas events

Thank god it’s Christmas! Het is vakantie en je wil eropuit. Geen probleem! Met de volgende uitjes kom je in opperste kerststemming.

Lees meer

Cool voor kids

Er is genoeg in Venlo en omstreken te doen voor kinderen! Wil je weten wat je kunt doen in deze koude maanden? Wij zetten de leukste tips voor je op een rij!

Lees meer

Ik haat kerst

Ben jij net als Scrooge en heb je een hekel aan al die kersttoestanden? Dan kun je dagenlang op de bank onder een dekentje kruipen, maar je kunt ook gaan... indoorskiën, cultuursnuiven, een gokje wagen, bier proeven of heerlijk relaxen.

Lees meer

Goede voornemens

Het nieuwe jaar is begonnen... Een ideaal moment om jezelf te resetten. Begin 2020 in Venlo! Met deze 5 insiderstips word jij in no-time weer fris, fruitig en fit als een hoentje.

Lees meer

Plekken der bezinning

Een nieuw jaar is ook hét moment om je te bezinnen op de wichtige zaken des levens. Zit je wel op de goede weg? Wordt het niet eens tijd voor wat anders? Waarheen waarvoor? Op de volgende plekken kun je uitstekend nadenken over al je levensvragen.

Lees meer

Venlo is the place to stay

Venlo heeft zoveel te bieden! Dat haal je nooit in één dag. Maak er daarom een meerdaags bezoekje van en blijf gewoon lekker slapen. Boek een van de vele leuke accommodaties in de regio en trakteer jezelf op een topvakantie in Venlo.

Lees meer

Kalender wintergids

Benieuwd wat er allemaal in Venlo te doen is tijdens de wintermaanden? Hier vind je een overzicht!

Lees meer

Lekker shoppen in Venlo