• Thumbnail KERSTINKOPEN winterinvenlo beeld

Shoppen in de winter

Cadeautips en hippe winkels voor jouw outfit

Winkelen in Venlo

De winter is in aantocht, en dat betekent dat de feestdagen binnen no-time voor de deur staan. In Venlo vind je de leukste winkels voor hem, haar en kinderen, ook online! Of als je op zoek bent naar een geschenk voor jezelf natuurlijk. Op onderstaande pagina's hebben wij alvast de leukste cadeautips voor je opgesomd. Neem dus snel een kijkje!

Koop lokaal online

De Rijksoverheid adviseert ons om zoveel mogelijk thuis te blijven, ook tijdens de feestdagen. Om de contacten zoveel mogelijk te beperken, zijn veel winkels gesloten. Winkel daarom zoveel mogelijk online en steun de lokale ondernemers! Ga je toch naar buiten? Houd dan rekening met de huidige maatregelen. Bekijk ook goed de website van een locatie, zodat je goed op de hoogte bent van de actuele openingstijden en regels.


Cadeautips voor mannen

Cadeautjes voor mannen zijn altijd lastig. Vaak hoor je dan ook: "Ik heb al alles." Wij hebben enkele zeer leuke winkels op een rijtje gezet waar je het perfecte cadeau voor je partner, vader, vriend, broer of andere dierbaren koopt. Van klassieke tot originele cadeaus, hier vind je het allemaal!

Lees meer

Cadeautips voor vrouwen

Op zoek naar een uniek cadeau? In Venlo vind je de leukste dameswinkels. Van kleine boutiques en speciaalzaken tot aan grote ketens, in de stad heb je talloze opties voor het perfecte cadeau. Wellicht is een nieuwe tas, een lekker geurtje of een mooi sieraad wel iets. Bekijk hier al onze cadeautips!

Lees meer

Cadeautips voor kinderen

Ook de kleintjes kunnen natuurlijk niet ontbreken! Venlo biedt tal van leuke speelgoedwinkels, kinderkledingwinkels en nog veel meer! Bekijk onze cadeautips voor kinderen op deze pagina. Psssst....ook Sinterklaas kan de volgende tips zeer goed gebruiken!

Lees meer

Feestelijke winteroutfit

Op zoek naar een nieuwe outfit voor tijdens de feestdagen? Wij hebben alvast de leukste zaken in Venlo geselecteerd waar je terecht kunt voor jouw feestoutfit! Zo zit jij te schitteren aan het kerstdiner en ga je helemaal trendy het nieuwe jaar in.

Lees meer

Venlose cadeaus

Koop lokaal is dit jaar wellicht wel belangrijker dan ooit. En hoe kun je de lokale ondernemer meer steunen dan het aanschaffen van ├ęcht Venlose cadeaus. Dit zijn geschenken waar iedere Venlonaar blij van wordt!

Venlose cadeautips