Shoppen in de winter

De winter is in aantocht, en dat betekent dat de feestdagen binnen no-time voor de deur staan. In Venlo vind je de leukste winkels voor iedereen, ook online! Op onderstaande pagina's hebben wij alvast de leukste cadeautips voor je opgesomd. Neem dus snel een kijkje!


Cadeautips voor hem

Benieuwd waar je de leukste cadeaus voor mannen vindt? Wij hebben enkele leuke winkels op een rijtje gezet waar je met een gerust hart kunt shoppen!

Lees meer
Placeholder for Winter Shoptips voor mannenWinter Shoptips voor mannen

Cadeautips voor haar

Van kleine boetiekjes en speciaalzaken tot aan grote ketens, in Venlo vind je de leukste dameswinkels. Wellicht is een nieuwe tas, een lekker geurtje of een mooi sieraad wel iets?

Lees meer
Placeholder for Winter Shoptips voor vrouwenWinter Shoptips voor vrouwen

Cadeautips voor kinderen

Ook de kleintjes kunnen natuurlijk niet ontbreken! Venlo biedt tal van leuke speelgoedwinkels, kinderkledingwinkels en nog veel meer! Psssst....ook Sinterklaas kan de volgende tips zeer goed gebruiken!

Lees meer
Placeholder for Winter Shoptips voor kidsWinter Shoptips voor kids

Feestelijke winteroutfit

Op zoek naar een nieuwe outfit voor de feestdagen? Wij hebben alvast de leukste zaken in Venlo geselecteerd waar je terecht kunt voor jouw feestoutfit! Zo zit jij te schitteren aan het kerstdiner en ga je helemaal trendy het nieuwe jaar in.

Lees meer
Placeholder for Shoptips feestelijke winteroutfitShoptips feestelijke winteroutfit

Venlose cadeaus

Koop lokaal is nu wellicht wel belangrijker dan ooit. En hoe kun je de lokale ondernemer meer steunen dan het aanschaffen van ├ęcht Venlose cadeaus? Dit zijn geschenken waar iedere Venlonaar blij van wordt!

Lees meer
Placeholder for Shoptips Venlose cadeausShoptips Venlose cadeaus

Blijf op de hoogte van de leukste verhalen, nieuwste hotspots en evenementen die je niet wilt missen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief