• 2018 09 VP Spek En Bonen 7 A4

De restaurants komen bij jou thuis

Nu de horeca helaas weer gesloten is, kun jij voorlopig niet in de stad lunchen of dineren. Maar, niet getreurd! De horeca komt gewoon naar jou toe! Wist je namelijk dat veel eet- en drinkgelegenheden jouw bestelling komen brengen of dat het mogelijk is om je eten af te halen? Zo hoef jij niet meer zonder je favo gerecht te zitten!

Koop lokaal online

De Rijksoverheid adviseert ons om zoveel mogelijk thuis te blijven, ook tijdens de feestdagen. Om de contacten zoveel mogelijk te beperken, zijn veel winkels gesloten. Winkel daarom zoveel mogelijk online en steun de lokale ondernemers! Ga je toch naar buiten? Houd dan rekening met de huidige maatregelen. Bekijk ook goed de website van een locatie, zodat je goed op de hoogte bent van de actuele openingstijden en regels.


Cafe Restaurant Central

Voor overheerlijke clubsandwiches, luxe brasbollen, maaltijdsalades of bierpakketten en sappen moet je bij Central zijn! Geef je bestelling eenvoudig online door en genieten maar!

Automatiek Piccadilly

Ook Automatiek Piccadilly blijft open om je bestelling af te halen. Van dinsdag tot en met zondag geniet jij van het enige echte Venlose Friet-Ei! Of één van de andere lekkere opties natuurlijk. Bestellen kan telefonisch via 077-3516485

Placeholder for F86fb993 c050 408a 9904 5cb9a1b0288d F86fb993 c050 408a 9904 5cb9a1b0288d

Beej Benders

Bij Aetplein Beej Benders heb je genoeg keuze! Sushi, een bierpakket, pizza, lekkere ontbijtjes, voedzame soepen of complete maaltijden en salades. De koks maken het met liefde voor je klaar!

Spek & bonen

High ranja Spek & bonen bij je thuis! Feestje in zicht? Pimp the party en verras de jarige met lekkere smikkel en smul. Slingers, feesthoedjes en sterrenflikkers included. Kan ook als er niemand jarig is trouwens. Verrassing nóg groter!

Placeholder for IMG 3045 IMG 3045

Café Grenswerk

Mag jij niet naar Grenswerk komen? Dan komen zij wel naar jou! Ze bezorgen hoogstpersoonlijk de lekkerste lunches, fingerfood- of streetfoodgerechtjes! Yummie!

Lanterna

Italiaans op en top! spaghetti, tagliatelle, lasagne of melanzane: de koks van Lanterna draaien er hun hand niet voor om. Het is mogelijk om 3-gangen te bestellen, met een lekker wijntje of biertje erbij! Maak het thuis net zo gezellig als in het restaurant!

Placeholder for Whats App Image 2020 10 20 at 13 44 36 Whats App Image 2020 10 20 at 13 44 36

Bestellen in Venlo

Meer horecagelegenheden bekijken? Veel eetcafés en restaurants bezorgen bij jou thuis! Of je haalt het op!