• Wintergids header hoofdpagina 1

Bourgondisch Venlo

Eten & drinken in Venlo

Denk je aan de winter, dan denk je aan knusse avonden, lekker eten, kerstdiner en borrelen tijdens nieuwjaar. En waar kun je nu beter bourgondisch eten dan in het Limburgse Venlo? De horeca is dan weliswaar gesloten, dit betekent niet dat ze stil zitten! Laat een heerlijke lunch of diner bezorgen, of haal het op! Van fine dining tot een lekkere koffie, in Venlo zijn ze van alle markten thuis. Ook als je zelf thuis uit wilt pakken, ben je hier aan het juiste adres!

Koop lokaal online

De Rijksoverheid adviseert ons om zoveel mogelijk thuis te blijven, ook tijdens de feestdagen. Om de contacten zoveel mogelijk te beperken, zijn veel winkels gesloten. Winkel daarom zoveel mogelijk online en steun de lokale ondernemers! Ga je toch naar buiten? Houd dan rekening met de huidige maatregelen. Bekijk ook goed de website van een locatie, zodat je goed op de hoogte bent van de actuele openingstijden en regels.


Boodschappen voor thuis

Wil je graag zelf thuis aan de slag met heerlijke gerechten? Je kunt bij verschillende winkels en speciaalzaken terecht om alles te kopen wat jij nodig hebt. Een versmarkt, winkels waar je heerlijke hapjes kunt halen, of een slager en kaasboer: de deskundige winkeliers helpen je graag!

Boodschappen doen

Take-away of bezorgen in Venlo

Jij hoeft je favoriete broodje, soep of compleet 3-gangendiner niet te missen! In Venlo zijn er genoeg mogelijkheden om je eten te bestellen en op te halen. Zo geniet jij thuis toch van de heerlijke maaltijden van onze eetcafés, restaurants en koffiezaken!

De restaurants komen naar jou!

Bestellen in Venlo

Weet je nog niet waar je zin in hebt? Bekijk dan ons ruime aanbod en bestel het eenvoudig online! Je kunt je eten en drinken dan op komen halen, of gemakkelijk bij je thuis laten bezorgen.

Bestellen in Venlo