• Placeholder for Wintergids header hoofdpagina 1Wintergids header hoofdpagina 1

Bourgondisch Venlo

Eten & drinken in Venlo

Denk je aan de winter, dan denk je aan knusse avonden, lekker eten, kerstdiner en borrelen tijdens nieuwjaar. En waar kun je nu beter bourgondisch eten dan in het Limburgse Venlo? De horeca is dan weliswaar gesloten, dit betekent niet dat ze stil zitten! Laat een heerlijke lunch of diner bezorgen, of haal het op! Van fine dining tot een lekkere koffie, in Venlo zijn ze van alle markten thuis. Ook als je zelf thuis uit wilt pakken, ben je hier aan het juiste adres!

Houd tijdens je bezoek aan Venlo rekening met de huidige coronamaatregelen. De winkeliers staan voor je klaar en zorgen ervoor dat jij veilig kunt winkelen. Ga je liever niet naar de binnenstad? Koop je aankopen dan eenvoudig online en steun de lokale ondernemers!


Boodschappen voor thuis

Wil je graag zelf thuis aan de slag met heerlijke gerechten? Je kunt bij verschillende winkels en speciaalzaken terecht om alles te kopen wat jij nodig hebt. Een versmarkt, winkels waar je heerlijke hapjes kunt halen, of een slager en kaasboer: de deskundige winkeliers helpen je graag!

Boodschappen doen
Placeholder for 2020 06 VP de Borrelwinkel 182020 06 VP de Borrelwinkel 18

Take-away of bezorgen in Venlo

Jij hoeft je favoriete broodje, soep of compleet 3-gangendiner niet te missen! In Venlo zijn er genoeg mogelijkheden om je eten te bestellen en op te halen. Zo geniet jij thuis toch van de heerlijke maaltijden van onze eetcafés, restaurants en koffiezaken!

De restaurants komen naar jou!
Placeholder for 2019 08 VP Brasserie Basiliek 202019 08 VP Brasserie Basiliek 20

Bestellen in Venlo

Weet je nog niet waar je zin in hebt? Bekijk dan ons ruime aanbod en bestel het eenvoudig online! Je kunt je eten en drinken dan op komen halen, of gemakkelijk bij je thuis laten bezorgen.

Bestellen in Venlo
Placeholder for 2019 03 VP Jumbo 022019 03 VP Jumbo 02

Blijf op de hoogte van de leukste verhalen, nieuwste hotspots en evenementen die je niet wilt missen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief