• Wintergids header hoofdpagina 1

Bourgondisch Venlo

Van fine dining tot gezellige eettentjes

Eten & drinken in Venlo

Denk je aan de winter, dan denk je aan knusse avonden, lekker eten, kerstdiner en borrelen tijdens nieuwjaar. En waar kun je nu beter bourgondisch eten dan in het Limburgse Venlo? Van een heerlijke lunch, gezellig dineren met je familie en vrienden of fine dining, jij hoeft je in Venlo niet te vervelen. Ook als je zelf thuis uit wilt pakken, ben je hier aan het juiste adres!


Fine dining

Venlo is een stad met veel diverse restaurants van hoge kwaliteit. Van intieme en verfijnde restaurantjes tot grote namen, Venlo heeft genoeg te bieden. Geniet van de haute cuisine en de luxe!

Fine dining

Lekker lunchen

Ben je lekker aan het winkelen, en behoefte aan een rustmoment? Voldoende gezellige lunchplekken voor lekkere salades, warme soepen en rijkelijk belegde sandwiches in Venlo!

Lunchen in Venlo

Gezellig dineren met vrienden en familie

In onze bourgondische stad is er voor ieder wat wils. Heb je zin in sushi? Check! Wil je liever een typisch Limburgse maaltijd? Ook dat is mogelijk! Venlo heeft een ruim assortiment aan restaurants en eetcafés, waar jij gegarandeerd fijn zit met je familie, vrienden of collega's.

Dineren

Boodschappen voor thuis

Wil je graag zelf thuis aan de slag met heerlijke gerechten? Je kunt bij verschillende winkels en speciaalzaken terecht om alles te kopen wat jij nodig hebt. Een versmarkt, winkels waar je heerlijke hapjes kunt halen, of een slager en kaasboer: de deskundige winkeliers helpen je graag!

Boodschappen doen