• Winter header

Winter Fonkel Time

Blink, glinster, fonkel in Noord-Limburg

Winter Fonkel Time

Deze winter gaan we tóch genieten! De wintercampagne van Visit Noord-Limburg staat klaar! Tot 1 maart 2021 laten wij alle inwoners van Noord-Limburg en onze gasten uit andere regio's kennismaken met ons mooie Noord-Limburgse land in de winter.


Winkel Fonkel Wandelroutes

Om de mooiste routes te kiezen, heeft Visit Noord-Limburg de inwoners gevraagd om de mooiste wandelommetjes te kiezen. Alle routes met de hoogste waardering staan op de website van Visit Noord-Limburg. Wandelen wordt zo voor alle gasten en eigen inwoners een ware ontdekkingstocht in eigen regio. Met deze routes kan men genieten van de historie, de natuur en de vele mooie gebouwen.

Winter Fonkel Scavenger Hunts

Met de Scavenger Hunts trek je er lekker op uit met het eigen gezin en ontdek je de mooie historische plekken in de regio op een andere manier. Speuren, zoeken en ontdekken naar bijzondere plekken via een leuke fototocht! Je kunt dit doen op ieder moment van de dag en je hoeft niet te reserveren.

Placeholder for Winter afbeelding Winter afbeelding

Winter Fonkel Sleep Over

Om zo veel en zo lang mogelijk te genieten van alle Winter Fonkel activiteiten in Noord-Limburg is een nachtje blijven slapen natuurlijk een goed idee. Bekijk een selectie van Winter Fonkel Sleep Overs in Noord-Limburg.

Winter Fonkel Village

Ontdek de magische wereld in Winterdorp Arcen. Vanaf december is Arcen gehuld in een sprookjesachtige sfeer. In het dorp kun je genieten van de kerstsfeer tijdens een heerlijke winterwandeling in het donker, waarbij de vele lichtjes fonkelen in Arcen!

Placeholder for Winter foto Winter foto