• Placeholder for 2022 Eddys Steak n Sushi 32022 Eddys Steak n Sushi 3

Japans

We krijgen geen genoeg van Japans eten!

Denk je aan de Japanse keuken dan denk je aan sushi! Maar de keuken kent veel meer lekkere gerechten, die allemaal in Venlo te vinden zijn. Wat denk je van edamame (sojabonen), udon (een soort dikke noedels), gyoza (gevulde pasteitjes) en misosoep (een traditioneel Japanse soep). Smullen gegarandeerd!


Eddy’s Steaks ’n Sushi

Vier het leven, geniet van het leven, elke seconde van de dag. Dat is wat wij bij Eddy’s Steaks ’n Sushi al 13,5 jaar doen. Ga met ons mee, mee terug naar die feelgood tijd van toen. Want met diezelfde positiviteit maken wij de allerbeste gerechten klaar.

Meer informatie
Placeholder for 2019 04 VP Eddys Sushi 092019 04 VP Eddys Sushi 09

Miso Oriental

Miso Oriental is een Japans geïnspireerd restaurant; authentiek en toch uniek. Bij Miso Oriental geniet je van heerlijke Japanse sushi en teppanyaki gerechten, die dagvers worden voorbereid. Een kaart vol unieke gerechten zoals de gegrilde coquille en de gebakken roodbaars. Kortom, genieten van je favoriete gerechten op de markt in Venlo!

Meer informatie
Placeholder for 2020 06 VP Miso Oriantal 82020 06 VP Miso Oriantal 8

Umami Sushi

Bij Umami Sushi op de Koninginnesingel kun je terecht voor de lekkerste sushi en pokébowls. Kies een gezellig plekje in het restaurant, haal je bestelling af of laat het lekker thuisbezorgen!

Meer informatie
Placeholder for Umami sushiUmami sushi

Beej Benders

Struinen over de versmarkt, proeven op de eetpleintjes, lunchen in het restaurant. Bij Beej Benders stap je in een grenzeloze ervaring van de lekkerste producten voor een lage prijs. Hoe ze dat doen? Ze produceren zoveel mogelijk zelf of kopen direct in bij de boer, teler of producent.

Meer informatie
Placeholder for 99 A290799 A2907