• Placeholder for 2016 12 boca 019 A42016 12 boca 019 A4

Frans

Genieten van Franse smaken in hartje Venlo!

Bienvenue en France! In Venlo, welteverstaan. Want in Venlo kun elke francofiel zijn hart ophalen. De beste kazen, de lekkerste wijn en het meest verse stokbrood, maar ook escargots, uiensoep, quiche lorraine of een simpele maar o, zo lekkere croque-monsieur.

Wij hebben de beste Franse restaurants en brasserieën voor jou op een rijtje gezet. Vite, vite en bon appetit!


Rue du Bois

Een verrassende Brasserie op een welhaast verborgen plekje in Venlo. Als je er eenmaal bent kom je tot de conclusie dat het goed eten is bij Rue du Bois. Weer een aanrader erbij!

Meer informatie
Placeholder for Rue de bois venloRue de bois venlo

Chez l'Hêtre

Chez l'Hêtre is een Frans georiënteerd restaurant met invloeden vanuit de rest van de wereld. Wil je een avond genieten? See you @ Chez l'Hêtre!

Meer informatie
Placeholder for Chezletre thumbnailChezletre thumbnail

Brasserie Sur Place

Brasserie Sur Place is een gezellige, informele brasserie met een Franse keuken en een knipoog naar de rest van de wereld. Fantastisch eten in de oude binnenstad.

Meer informatie
Placeholder for Brasserie sur place venlo ThumbBrasserie sur place venlo Thumb

Aubergine

Wie op een mooie zomerse dag neerstrijkt op het prachtige terras van Aubergine in Steyl zal zich koesteren in die zalige rust. Patron-cuisinier Paul Pollux en echtgenote May maken er een erezaak van om hun gasten een culinaire avond te bezorgen met een perfecte maaltijd en mooie wijnen met daarna de mogelijkheid om in één van de luxe suites te overnachten.

Meer informatie
Placeholder for Aubergine thumbAubergine thumb

Vain's

East meets West. Zo kun je Vain's omschrijven. De Franse keuken met een duidelijke Aziatische twist. Een gezellig en tegelijk hip restaurant waar ook nog uitstekende cocktails geserveerd worden. Midden in de historische Jodenstraat. Kortom, spannend!

Meer informatie
Placeholder for Vains Sushi venlo thumbVains Sushi venlo thumb

Hemingway

Eetcafé Hemingway, een goede bekende in de Venlose binnenstad. Wie hier binnenstapt jong en oud zal een warme, gezellige ongedwongen sfeer proeven. In de zomer kan dat ook op het prachtige terras. De menukaart biedt voor elk wat wils.

Meer informatie
Placeholder for Hemingway restaurantHemingway restaurant

Cabillaud

Cabillaud wil met haar pure en mooie gerechten mensen verrassen en gelukkig maken. In de sfeervolle ambiance met uitzicht over de Maas geloven zij dat ze mensen een vakantiegevoel kunnen geven maar dan dicht bij huis. De gerechten zijn onderscheidend, de wijnen zijn verrassend en ze bieden een excellente service.

Meer informatie
Placeholder for Cabillaud by Petra Lenssen groot 185Cabillaud by Petra Lenssen groot 185