• Placeholder for 2016 11 Thai Food Siam Hous 52016 11 Thai Food Siam Hous 5

Aziatisch

Smullen gegarandeerd!

De Aziatische keuken wordt gekenmerkt met vers, smaakvol en kleurrijk eten. Er wordt veel gekookt met rijst en allerlei lekkere verse groenten en sauzen, wat ook ideaal is voor de vegetariërs onder ons. Kijk snel verder voor alle heerlijke restaurants in Venlo waar je Aziatisch kan eten!


SIAM HOUSE Thai Food & More

Het pure, verse en gevarieerde karakter van de authentieke Thaise keuken zult u proeven in de met zorg bereide gerechten. De uit Thailand afkomstige eigenaresse Chakkri heeft in Bangkok haar opleiding tot kok genoten. Haar liefde voor de Thaise keuken heeft ze de afgelopen tijd op liefhebbers van de Thaise daghap over kunnen brengen.

Meer informatie
Placeholder for 2016 11 Thai Food Siam Hous 72016 11 Thai Food Siam Hous 7

Sittar

Je bent van harte welkom in dit restaurant waar je kunt genieten van prachtige gerechten met Indiase curry, grill, zeevruchten en vegetarische gerechten.

Meer informatie
Placeholder for Restaurant Sittar Venlo thumbRestaurant Sittar Venlo thumb

Tante Toer

Een specialiteit van Tante Toer is de uitgebreide kaart van kleine gerechtjes. Laat je eens verrassen en zij zetten een keur van verschillende gerechtjes voor jullie op tafel. Makkelijk, want je hoeft niet te kiezen én het is gezellig. Hier heeft samen eten, drinken en praten nog altijd een sociale betekenis!

Meer informatie
Placeholder for Tante toer venlo thumbTante toer venlo thumb

Café de Blauwe Trap

De naam herinnert aan de blauwe stenen trappen die men vroeger moest beklimmen om boven op de stadsmuur te komen. Muur en trap zijn weg en een gezellig café kwam ervoor terug. Je kunt ook terecht voor een smakelijke lunch en op donderdag en vrijdag serveren ze de lekkerste Molukse gerechten.

Meer informatie
Placeholder for Cafe de blauwe trap VenloCafe de blauwe trap Venlo