• Placeholder for XO Wijnbar venlo headerXO Wijnbar venlo header

Venloverrast De Stamgast

Het café komt naar je toe!

Venloverrast de stamgast

Wat doe je als je je favoriete café niet kunt bezoeken? Juist, dan komt de kroegeigenaar naar je toe! In dit onderdeel laten we de stamgast van verschillende cafés zien. Wat maakt ze nu precies de stamgast van deze kroeg? Dit ontdek je hier!

Placeholder for GAASPIEPGAASPIEP

Café De Gaaspiep

Léon en zijn man Jan zijn al zeker 20 jaar vaste gasten bij Café De Gaaspiep en daarom overhandigt Herman ze maar al te graag dit pakket. Voor Léon en Jan is het café ook wel hun tweede huis. Omdat ze allebei een druk leven hebben gaan ze graag naar De Gaaspiep om even bij te komen en een biertje te drinken. Léon en Jan zijn altijd heel gezellig en dus graag geziene gasten in het café, net zoals alle andere vaste gasten. Herman kan dan ook niet wachten om al zijn stamgasten weer te verwelkomen wanneer dit weer kan.

Placeholder for TAKEFIVETAKEFIVE

Take Five

Cor komt al 25 jaar lang regelmatig bij Café Take Five. Samen met een klein clubje vrienden zit hij iedere zaterdagmiddag bij het café en geniet hier van een paar pilsjes. Eigenaar Bert gaat er na zijn dienst ook vaker gezellig bij zitten, tot in de late uurtjes. Ook doordeweeks is Cor vaker bij Take Five te vinden. Dan ruilt hij het pilsje in voor een kop koffie en komt hij even gezellig gedag zeggen. Bert hoopt dat Cor, en al zijn andere stamgasten, dit snel weer mogen doen!

Placeholder for BLAUW TRAPBLAUW TRAP

De Blauw Trap

Sonny en Stijn van De Blauw Trap hebben niet één stamgast, het zijn er maar liefst 7 die ze vandaag verrast hebben! De groep komt minimaal 4 dagen per week over de vloer. Op zondag staan ze al om 10 uur 's ochtends voor de deur en beginnen met een chocomel of een koffie, maar dit verandert al snel in een aantal biertjes. De groep kijkt er altijd naar uit om te komen en ze vinden het erg jammer dat ze nu niet meer met z’n allen naar hun favoriete café kunnen gaan. Daarom vonden de eigenaren het extra leuk om vandaag het café naar ze toe te brengen.

Placeholder for DE KLEPDE KLEP

De Klep

Louis overhandigt maar al te graag het pakket aan Wiel – stamgast van De Klep. Hij komt nog net niet elke dag, maar is zeker een paar keer per week te vinden in zijn favoriete café. En dit al minstens 10 jaar lang! Je kunt Wiel dus echt wel een trouwe stamgast noemen. Volgens Louis verdienen alle gasten een pakket, omdat hij echt iedereen mist die naar zijn café komt. Iedereen is namelijk een graag geziene gast in zijn café, hoe vaak ze ook komen. Hij hoopt iedereen heel snel weer te zien.

Placeholder for GrenswerkGrenswerk

Grenswerk Café

Volgens Anneleen zijn er een heleboel lieve stamgasten die ze ontzettend missen. Ze bracht een bezoekje aan een van de graag geziene gasten van het café: Tim. Al jaren komt hij iedere vrijdag met collega’s, zijn vader of zijn broer de werkweek afsluiten bij Grenswerk met een Vedett IPA. In het weekend strijkt hij vaak neer op het terras met zijn vriendin of komt hij een hapje eten met zijn gezinnetje. Zijn vriendin Eva is inmiddels ook kind aan huis. Als er iemand is die Anneleen dit pakketje dus wilde overhandigen zijn zij het wel!

Placeholder for Baek rickBaek rick

Café De Baek

Frits en Gerda zijn al meer dan dertig jaar trouwe gasten van Café De Baek. Elke zaterdagavond zijn de buren vanaf kwart voor acht te vinden in het café op hun vaste plek aan de bar. Volgens Rick en vriendin Janneke komen de twee als eerste en vertrekken ze als laatste. Je kunt dus wel zeggen dat zij échte stamgasten zijn! Ze noemen het café ook wel hun tweede huis. Omdat Frits De Baek de laatste tijd wat vaker heeft moeten missen in verband met zijn gezondheid, vinden Rick en Janneke het nu extra fijn om de twee te verrassen.

Placeholder for FRANSFRANS

Wijncafé VinL'eau

De stamgast van Wijncafé VinL’eau is niemand minder dan de altijd vrolijke Bart. Hij is een van de vaste stamgasten van Frans en hij geeft dit pakket met alle liefde aan Bart. Ook Bart is een enorme steun geweest voor het café. Hij heeft zelfs acht weken spontaan meegewerkt, toen dit hard nodig was, zonder hier een vergoeding voor te willen!

Placeholder for MARCMARC

Café De Locomotief

Job is de stamgast van Café De Locomotief. Normaal komt hij elke dag. Doordeweeks komt hij na zijn werk altijd langs voor een Ice Tea Green, in de weekenden gaat hij voor Hoegaarden Wit. Hij noemt het café ook wel eens zijn tweede huiskamer. Volgens Marc verdient elke stamgast dit pakket, maar Job ziet hij echt élke dag. Ook helpt de sociale Job iedereen wanneer het nodig is!


Andere leuke dingen in Venlo

Dienstverlening

Metamorfose

Met recht één van de trendsetters in Venlo

Placeholder for Metamorfose KappersMetamorfose Kappers
Winkels

Kayori

Ethisch, duurzaam én mooi

Placeholder for 2021 06 Venlo Partners Kayori 9 A42021 06 Venlo Partners Kayori 9 A4
Winkels

Elleke Interieur Styling

Placeholder for 2020 05 VP Elleke 32020 05 VP Elleke 3

Blijf op de hoogte van de leukste verhalen, nieuwste hotspots en evenementen die je niet wilt missen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief