Venloop Foodbox

De Venloop beleef je samen!

Bestel de Venloop Foodbox

Venloverwentje met de Venloop Foodbox. Een foodbox met 4 recepten van 4 Venlose culinaire specialisten. Je bereidt je op een gezonde manier voor op de Weir Venloop én het is nog lekker ook. Niet alleen voor de deelnemers van dit mega hardloop- en wandelevenement, maar ook voor toeschouwers, vrijwilligers, thuisblijvers of gewoon liefhebbers van gezond én lekker eten. Gezellig samen koken!

De gerechten

4 recepten van 4 Venlose culinaire specialisten! De recepten van de Venloop Foodbox zijn met zorg samengesteld door Chez L’Hetre, Kaneman Entertastement, Scelta Mushrooms en Van der Valk Hotel Venlo.

Chez L’Hetre - Rode bietensoep met zalm

Kaneman Entertastement - Spaghetti met truffelsaus

Scelta Mushrooms - Taco chili con champignon

Van der Valk Hotel Venlo - Risotto met pompoen en gember

De box bevat alle ingrediënten voor de 4 recepten, alleen peper, zout en olijfolie moet je zelf in huis hebben.

Hoe werkt het?

Stap 1: Bestel via onderstaande button de Venloop Foodbox voor 2 personen voor €35,-. Ben je thuis met 4 personen of meer? Dan kun je de box natuurlijk voor meerdere personen bestellen (per 2).
Stap 2: Haal de box op 25, 26 of 27 maart op bij Beej Benders - Monseigneur Nolensplein 54 in Venlo
Stap 3: Van 27 t/m 30 maart kook je iedere dag een heerlijke én gezonde maaltijd.

Foodbox bestellen (via Venloop website)

Meer over de Venloop

De Venloop is er voor iedereen!

Deze box is mede mogelijk gemaakt door:

De Venloop Foodbox is een initiatief van Venlo Partners in samenwerking met de Weir Venloop. De recepten van de Venloop Foodbox zijn samengesteld door door Chez L’Hetre, Kaneman Entertastement, Scelta Mushrooms en Van der Valk Hotel Venlo. Beej Benders verzorgt alle ingrediënten voor deze foodbox. Kijk op de website van Beej Benders voor alle andere dingen die Beej Benders met zorg doet.