• Romerhuis8

Valentijnsdag 2022

Lamers

Bij Lamers Banketbakkerij is het iedere dag Valentijn! Heerlijk gebak, vlaaitjes, vrolijke taarten of wafels? Denk dan eens aan Lamers! Want waarom zou je wachten tot Valentijn voor die heerlijke harten gebakjes? Voor een hart onder de riem, of voor jouw liefste.

Placeholder for Hertjes Hertjes

Lekker Ruiken

Mysterieus, gepassioneerd en romantisch, dat zijn de heerlijke nieuwe parfums van Montale Paris: the Diamond collection. Nu verkrijgbaar bij Lekker Ruiken. Een uitzonderlijk geur-trio om je liefde te tonen aan een ander...... Will you be my Valentine?

Placeholder for Montale valentijn Montale valentijn

Romerhuis

Voor de lekkerste koffie, thee en chocolade moet je bij Het Romerhuis zijn! Verse, authentieke en gezonde producten en een plek waar je je elk moment thuis voelt. Ga jij voor chocolade voor je oma, bonbons voor je broer of toch voor heerlijke warme chocolademelk voor je partner?

Placeholder for Romerhuis4 Romerhuis4

VILA

Wie wil er nou niet als een prinses behandeld worden, en er ook nog eens op en top uitzien? De mode van VILA is om verliefd op te worden! Hoge kwaliteit en gemaakt met passie om iets te creëren om trots op te zijn. Trendy, vrouwelijk, gemakkelijk en een tikje sensueel. Een warm bad overspoelt je als je de mooie winkel bezoekt. Het professionele team laat iedere vrouw stralen door het eerlijke advies en de gezellige sfeer.

Placeholder for Vila Vila

PINOK

Shop de mooiste valentijnscadeaus online bij PINOK. De exclusieve webshop staat boordevol inspiratie! Denk aan een trendy mode item, handtassen, sieraden, prachtige shawls en veel meer…

Placeholder for Pinok Pinok