• Happy Familie 018

Vaderdag cadeautips

Unieke en leuke cadeaus uit de binnenstad

Vaderdag inspiratie

Bekijk hieronder de tips van de lokale ondernemers van Venlo


Placeholder for Pasch beker Pasch beker

Pasch

Bij Pasch hebben ze een speciale gelimiteerde mok van Blond Amsterdam. Verras jouw vader met deze mooie en unieke mok!


Placeholder for Appelhans sokken Appelhans sokken

Appelhans

Verras jouw vader met deze unieke Healthy Seas Socks van Appelhans. Deze sokken zijn gemaakt van plastic wat uit de oceaan gevist is.

Placeholder for Stek koffie Stek koffie

STEK

Voor alle papa's die geen genoegen nemen met een slechte bak koffie heeft STEK nu een eigen Lungo en Espresso melange!


Vaderdag Run

Wil jij jouw vader verrassen met een uniek cadeau? Koop dan een kaartje voor de Vaderdag Run! Tijdens deze ronde loop jij samen met je vader langs lokale ondernemers in de binnenstad van Venlo en ontvang je overal leuke cadeaus.

Deelnemende ondernemingen: Hiëre van Venlo, Elleke, Change, De Klep, Partí, Sounds en Banketbakkerij Lamers.

Meer informatie over de Vaderdag Run Box vind je op deze website!


Samenwerkingen

Ook tijdens Vaderdag werken de ondernemers van Venlo graag samen!

Name It + ICI Paris XL

Haal een stropdas op bij Name It en pimp deze tot je eigen unieke stropdas! Maak een foto en wie weet win jij een leuke goodiebag in samenwerking met ICI Paris XL.

Romerhuis + Dorstig

Vaders krijgen bij horecazaken in het gebied van Ut Gulde Schinkegilde een flesje bier en bonbon aangeboden verzorgd door Het Romerhuis en Dorstig!


Nog meer ideeën...

Believe

Bij Believe krijg je 10% korting op ieder setje wat je helemaal zelf mag combineren! Daarnaast geven zij ook nog 20% tot 60% korting op alle schoenen.

Vinoteca Lina

Bij Vinoteca Lina vind je de beste wijnen op één plek! Laat je inspireren en adviseren door een van de medewerkers en kies de lekkerste wijn voor je vader.

Foto Kino Linders

Geef eens een keer wat anders cadeau! Iets wat je vader niet aan ziet komen is een toffe verrekijker. Bij Foto Kino Linders hebben ze maar liefst 100 verschillende modellen verrekijkers.

Citroen en Limoen

Voor alle vaders die graag in de keuken staan heeft Citroen en Limoen hét perfecte cadeau. Zij geven 25% korting op alles voor Vaderdag!


Kayori

Bij Kayori hebben ze mooie en stoere dekbedden speciaal voor vaderdag! Daarnaast hebben ze een breed assortiment aan zepen met in elke lijn een heerlijke scheerzeep. Ideaal voor alle vaders met baarden!

Placeholder for Dekbed Kayori Dekbed Kayori

Lekker Ruiken

Bij Geurboetiek Lekker Ruiken weten ze alles van parfum. Hun tip: de nieuwe 'Soul To My Soul' parfum van Etat Libre D'orange. Een heerlijk houtachtig husky geurtje!

Placeholder for Soul of my Soul Soul of my Soul