• Placeholder for Cristofori075Cristofori075

Testevenementen in Venlo

Een aantal testevents op een rijtje!

Testevents Venlo

De culturele sector in Nederland mag in de maand april een aantal test events organiseren. Ook in Venlo mogen deze events plaatsvinden. Kijk hieronder welke organisaties weer aan de slag mogen voor een aantal dagen!


Placeholder for Frans PolluxFrans Pollux

Frans Pollux - Binnezitte Zat

Woensdag 14 april staat Frans in de Oranjerie in Roermond - mét publiek! Frans praat je tussen de liedjes door uit de lockdownblues. En de muzikanten Emil, Rob en BJ laten je voelen dat festivalzomers er ooit weer gaan komen. Dit event is uitverkocht.

Placeholder for Maaspoort theaterMaaspoort theater

De Maaspoort Theater & Events

In de Maaspoort staan Opera 2.0 met Lijf Live (14 april) en Ronald Goedemondt met Jasper van der Veen (15 april) op het programma. De voorverkoop is gestart via www.maaspoort.nl.

Placeholder for GrenswerkGrenswerk

Grenswerk

In Grenswerk spelen Jack Poels (25 april), Altin Gün (26 april) en Goldband met Sophie Straat (27 april). De voorverkoop voor de concerten in Grenswerk start a.s. vrijdag om 11:00 via www.grenswerk.nl.

Placeholder for Kasteeltuinen ArcenKasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen

Na controle bij de toegang van het park kunnen gasten op 10 en 11 april volop genieten van een ontspannen dag uit in de tuinen en de historische buitenplaats van Kasteel Arcen. De dagen zijn enkel te bezoeken voor mensen die een ticket voor deze dagen gekocht hebben én een recente toegangstest kunnen tonen.

Blijf op de hoogte van de leukste verhalen, nieuwste hotspots en evenementen die je niet wilt missen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief